Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragická smrť v Revúcej: Dievčatko (†4) zavalil televízor

Tragická smrť v Revúcej. Zobraziť galériu (3)
Tragická smrť v Revúcej. (Zdroj: Reprofoto/Tv Noviny)

REVÚCA – Na 4-ročnú Ivanku mal v jednej z bytoviek spadnúť zo stolíka televízor. Dievčatko bolo na mieste mŕtve. Podľa slov starého otca boli doma v čase nešťastia obaja rodičia. Incident pre Topky.sk potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. Článok je aktualizovaný o stanovisko hovorkyne skupiny Falck Kataríny Načiniakovej. Tá informovala, že dievčatko na seba televízor pravdepodobne stiahlo.

O udalosti informovali tvnoviny.sk. Na mieste aktuálne zasahujú policajti aj kriminalisti, ktorí do bytovky ani z nej nikoho nepúšťajú. Príčiny tragédie sa zisťujú. Dosiaľ je známe len toľko, že na 4-ročnú Ivanku mal spadnúť zo stolíka televízor. Rómske dievčatko bolo na mieste mŕtve.

Bytový dom, v ktorom sa nešťastie stalo.
Zobraziť galériu (3)
Bytový dom, v ktorom sa nešťastie stalo.  (Zdroj: Reprofoto/Tv Noviny)

Hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková informovala, že dievčatko na seba televízor pravdepodobne stiahlo. „Maloletá pacientka pritom utrpela devastačné poranenia, ktorým aj napriek veľkému úsiliu záchranárov podľahla. Privolaný lekár musel konštatovať exitus,“ uviedla.

Starý otec zosnulej Ivanky.
Zobraziť galériu (3)
Starý otec zosnulej Ivanky.  (Zdroj: Reprofoto/Tv Noviny)

„Okolnosti incidentu sú predmetom vyšetrovania. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie,“ priblížila pre Topky.sk Petra Kováčiková, banskobystrická krajská policajná hovorkyňa s tým, že nateraz nie je možné o prípade poskytnúť ďalšie informácie.     

Viac o téme: RevúcaSmrťTelevízor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu