Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dráma vo Veľkom Grobe: Surový útok na dve dôchodkyne, jedna je v umelom spánku

Vo Veľkom Grobe napadli dve ženy, skončili v nemocnici.
Vo Veľkom Grobe napadli dve ženy, skončili v nemocnici. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

VEĽKÝ GROB - Polícia na sociálnej sieti informovala o vážne napadnutých ženách v obci Veľký Grob. K incidentu, ktorý doslova šokoval okolie, zatiaľ zástupcovia zákona neposkytli bližšie informácie. Udalosť sa odohrala v utorok podvečer. Dôchodkyne po útoku skončili v nemocnici s vážnymi poraneniami. Jednu previezli v umelom spánku.

Polícia v súčasnosti intenzívne pracuje na objasnení skutku násilnej povahy, informovali na sociálnej sieti. "Viac informácií zverejníme ihneď ako nám to procesné úkony dovolia," dodali v príspevku.

K napadnutiu došlo v tomto dome.
Zobraziť galériu (1)
K napadnutiu došlo v tomto dome.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Starosta obce Viliam Rigo potvrdil, že správy o incidente sa už rozšírili aj po obci. On sám v súčasnosti nevie bližšie informácie. "Čakám na výsledok vyšetrovania," uviedol s tým, že miestnych udalosť šokovala. Nik netuší, čo presne útoku predchádzalo a aký bol dôvod.

Vážne poranenia

Podľa našich informácií boli napadnuté ženy v dôchodkovom veku, boli sestry a žili v spoločnej domácnosti usporiadaným životom. Po tom, ako zatiaľ neznáma osoba vnikla na ich pozemok, skončili v nemocnici. Ako informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová, jedna zo žien utrpela poranenie hlavy a ruky a previezli ju do nemocnice v Galante.

"Druhú musela posádku uviesť do umelého spánku a s vážnymi poraneniami hlavy ju previezla do jednej z bratislavských nemocníc," priblížila A. Krčová. Hovorkyňa UNB Eva Kliská dodala, že žena, ktorú hospitalizovali v hlavnom meste, je aj naďalej v umelom spánku, no jej stav je zatiaľ stabilizovaný. 

Viac o téme: DomNapadnutieDôchodkynePolícia Veľký Grob
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu