Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Reťazová havária v bratislavskej Petržalke, zrazili sa štyri autá

Na Panónskej ceste sa zrazili štyri autá.
Na Panónskej ceste sa zrazili štyri autá. (Zdroj: Reprofoto/twitter:zelená vlna, waze)

BRATISLAVA - Dopravu v hlavnom meste opäť ochromila havária. Tentokrát však nešlo o bežný "ťukanec", ale o reťazovú nehodu štyroch áut. Udalosť sa odohrala na Panónskej ceste. Na mieste zasahovalo osem hasičov s dvomi kusmi techniky.

O zásahu informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. "Na operačné stredisko bola krátko pred štvrť na dvanásť nahlásená dopravná nehoda viacerých motorových vozidiel na Panónskej ceste v Bratislave," informovali hasiči.

Na mieste zasahovalo osem hasičov s dvoma kusmi techniky. "Hasiči poskytujú prítomným osobám prvú pomoc a vykonávajú na vozidlách protipožiarne opatrenia," doplnili krátko po nehode.

Zelená vlna RTVS na sociálnej sieti informovala, že na Panónskej ceste pri železničnej stanici boli blokované ľavé jazdné pruhy v oboch smeroch.

Ako neskôr doplnila bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková, išlo o škodovú udalosť. Nik z vodičov nenafúkal, škrabance si našťastie odniesli len vozidlá. Zastupujúci hovorca Operačného strediska záchranárov Jozef Minár dodal, že udalosť si nevyžiadala zásah záchranárov.

Viac o téme: HasičiBratislavaReťazová haváriaPanónska cesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu