Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodičia si mysleli, že na dcérku (†9) lezie vírus: FOTO Poslali ju spať, prišla náhla smrť!

Jessica Woolhouseová (†9) Zobraziť galériu (5)
Jessica Woolhouseová (†9) (Zdroj: Profiimedia)

WALSALL - O zlom zdravotnom stave deväťročnej Jessicy Woolhouseovej nikto netušil. Jej rodičia, starí rodičia i bratia ju považovali za zdravé dievčatko, ktoré je plné energie. Obrovská rana prišla po tom, čo jej prišlo nevoľno. Všetci si mysleli, že na ňu lezie nejaký vírus, a preto ju vyzvali, aby si odpočinula. Zo spánku sa už neprebrala.

Tracey Walerzaková (35) o svojej 9-ročnej dcére povedala, že „bola plná života“ a milovala spev a tanec. V závere októbra sa však Jessica necítila veľmi dobre. Rodičia sa domnievali, že na ňu lezie nejaká choroba, ktorú treba vyležať. Žiaľ, to bolo naposledy, kedy svoje najmenšie dieťa videli živé. 

Na snímke je Jessica a Tracey.
Zobraziť galériu (5)
Na snímke je Jessica a Tracey.  (Zdroj: FB/Tracey Walerzak)

Keďže sa Jessica nezobudila ani po niekoľkých hodinách spánku na pohovke, podišla k nej babička Janet (61). Znepokojivú správu o vnučke povedala dcére. Dievčatko nakoniec v bezvedomí previezli do nemocnice v Birminghame, kde ho museli okamžite operovať. Zákrok trval štyri hodiny. Zdrvujúca správa o smrti prišla v nasledujúci deň. Skormútení Josh (18) a Jake (11) pritom svoju sestričku opísali ako „zdravú a milujúcu.“  

Jessica Woolhouseová (†9).
Zobraziť galériu (5)
Jessica Woolhouseová (†9).  (Zdroj: Profiimedia)

Lekári zistili, že dieťa malo jednu cievu slabšiu než ostatné. K jej prasknutiu vraj stačilo obyčajné kýchnutie či zakašľanie. Bohužiaľ, nikto z rodiny o tom nevedel. Žiačka základnej školy zomrela 22. októbra v nemocnici na silné krvácanie do mozgu.

Tracey Walerzaková (35).
Zobraziť galériu (5)
Tracey Walerzaková (35).  (Zdroj: FB/Tracey Walerzak)

Posledná rozlúčka sa konala vo štvrtok 15. novembra. Na fotografiách sú všetci odetí v bielej a ružovej, čo boli Jessicine obľúbené farby.

Pohreb Jessici Woolhouseovej (†9).
Zobraziť galériu (5)
Pohreb Jessici Woolhouseovej (†9).  (Zdroj: Profiimedia)

Viac o téme: MozogSpánokSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu