Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Väzenie, sex so zvieratami aj masochistické praktiky: Češku Evu mučili v Mexiku, zmizla

Ilustračná foto. Zobraziť galériu (3)
Ilustračná foto. (Zdroj: TASR/AP Photo/Christian Palma)

MEXIKO - Eva pred dvomi rokmi opustila Českú republiku. Urobila tak po boku muža, s ktorým sa zoznámila práve vo svojej rodnej krajine. Rozhodla sa, že s ním odíde do Mexika. No nevinný výlet sa pre ňu zmenil na horor. Stala sa z nej sexuálna otrokyňa. Ukájať sa na nej mali úplne cudzí ľudia, dôjsť však malo aj na sex so zvieratami.

Nechutnosti vyšli na povrch po tom, ako sa Eve zo svojho väzenia podarilo utiecť. Ako informoval mexický denník Vanguardia, skončila v nemocnici. Potrebovala pomoc chirurga aj psychológa. Češky sa od začiatku ujalo Centrum pre spravodlivosť a zlepšenie postavenia žien, ktoré jej pomohlo vybaviť potrebné formality na návrat domov. Podarilo sa. 

Podľa českého portálu tn.nova.cz  je v súčasnosti v rodnej krajine v uspokojivom zdravotnom stave. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie ale nemôžeme záležitosť ďalej komentovať," uviedla pre TV Nova hovorkyňa českého ministerstva zahraničia Michaela Lagronová.

Orgie a sex so zvieratami 

Za stenami rodinného domu žena prežila chvíle, o ktorých sa iným nezdá ani v zlom sne. Jej mexický partner Carlos David, ktorý mal byť údajne lekár, z nej robil sexuálnu otrokyňu, nútil ju k styku s viacerými osobami, dokonca aj so zvieratami.

VIDEO zo sex párty v Thajsku: Dvojica to poriadne prestrelila, šialené orgie

Nechýbali sadistické orgie, na ktorých Eva poslúžila pozvaným hosťom. Až po približne dvoch rokoch sa žene podarilo utiecť. V súčasnosti by sa mala zotavovať v kruhu svojich najbližších. Spolupracuje s úradmi, ktoré vyšetrujú prípad.

Viac o téme: NásilieMexikoČeškaSexuálne mučenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu