Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Československo hľadá úchyla! Šokujúce VIDEO z potravín, muž si spríjemňoval nákup masturbáciou

Muž sa ukájal medzi regálmi v pražskej večierke.
Muž sa ukájal medzi regálmi v pražskej večierke. (Zdroj: Policie ČR)

PRAHA - Keď vošiel do malého obchodíku v Prahe, pôsobil slušne a nik by si nepomyslel, aké chúťky ho prepadnú. A to práve vo chvíli, keď na to ostatní možno ani nepomyslia. Muž s nákupným košíkom v jednej ruke totiž tou druhou siahol po niečom, čo počas nakupovania ostatní vidieť rozhodne nechceli.

Celý incident zachytila kamera. Keďže totožnosť muža zatiaľ nie je známa, polícia zábery zverejnila a obrátila sa na verejnosť. Mužovi hrozí až päť rokov za mrežami. Okrem toho, že sa ukájal v obchode za bieleho dňa, totiž zašiel ešte ďalej.

Muž sa ukájal medzi regálmi v pražskej večierke.

Vystrašená predavačka

Muž vošiel do predajne na Bělohorskej ulici pred pol dvanástou na obed 29. októbra. Zamieril do zadnej časti obchodíku a zakotvil medzi regálmi s čistiacimi prostriedkami. "Tam si vyberal konkrétny produkt, pričom si túto činnosť spríjemňoval masturbáciou svojho obnaženého penisu," uviedla česká polícia na svojej webovej stránke.

Po čase mu však sebaukajánie zrejme nepostačovalo. Oslovil teda predavačku s tým, že mu má pomôcť vo výbere čistiaceho prostriedku. V pláne mal však niečo iné. 

Muž sa ukájal medzi regálmi v pražskej večierke.

"Žene totiž v určitú chvíľu chytil nečakane jej ruku, ktorú sa pokúsil si dať do svojho rozkroku, kde mal ešte stále obnažený penis," priblížila okolnosti polícia. Predavačke sa ale podarilo vyšmyknúť a utiecť za pult.

Muž, po ktorom v súčasnosti pátra polícia, chcel potom všetko urovnať. Zamestnankyňu nasledoval, ospravedlňoval sa. Bol však veľmi roztržitý a pravdepodobne preto zabudol, že popri tom, ako prízvukoval, že ho to veľmi mrzí, je stále odhalený. Priamo pred očami rozrušenej predavačky sa potom obliekal a zapínal si zips na nohaviciach.

Muž sa ukájal medzi regálmi v pražskej večierke.

Žena v strachu privolala aj svojho spolupracovníka. Keď však nastal v predajni zmätok, muž využil chvíľu na to, aby ušiel. "Kriminalisti síce disponujú niekoľkými zábermi z bezpečnostných kamier, na ktorých je hľadaný muž zachytený, napriek tomu sa zatiaľ nepodarilo zistiť jeho totožnosť," dodala polícia s tým, že s prosbou o stotožnenie muža sa preto rozhodli obrátiť aj na verejnosť.

Prípad polícia kvalifikovala ako trestný čin znásilnenia v štádiu pokusu. Ak ho odsúdia, odsedí si v chládku päť rokov.

Viac o téme: ObchodNeznámy páchateľPolícia UkájaniePraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu