Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragická nehoda v okrese Dunajská Streda: Pre riskantné predbiehanie vyhasol nevinný život

Polícia na svojom Facebooku zverejnila poďakovanie od svedka dopravnej nehody v Bratislave.
Polícia na svojom Facebooku zverejnila poďakovanie od svedka dopravnej nehody v Bratislave. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

LEHNICE - V sobotu dopoludnia sa v blízkosti obce Lehnice odohrala smrteľná nehoda, pri ktorej vyhasol jeden ľudský život. Pod tragédiu sa mala podpísať nerozvážna jazda vodiča (60) Škody Octavia. Muž, ktorý mal kolíziu spôsobiť, vyviazol s ľahkými zraneniami a ošetrili ho na mieste. V nemocnici však skončili ďalšie dve osoby.

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, 60-ročný vodič smeroval z obce Štvrtok na Ostrove do Lehníc. „V úseku, kde je to zakázané, začal predchádzať nákladné vozidlo,“ uviedla hovorkyňa. Ako dodala, oproti v tej chvíli išlo vozidlo Škoda Felicia.

Hrozivá nehoda v centre Bratislavy: FOTO Nočný zásah hasičov, autá ostali na šrot!

Vodič Felicie utrpel v dôsledku kolízie fatálne zranenia a bol na mieste mŕtvy. "Jednej z osôb bola bezodkladne poskytnutá rozšírená resuscitácia. Aj napriek rýchlemu zásahu a snahe záchranárov však lekár musel skonštatovať smrť," informoval zastupujúci hovorca záchranárov Andrej Hirjak. Na mieste zasahovali dve posádky pozemnej ambulancie záchrannej zdravotnej služby. 

Zranenia končatín aj hrudníka

Mužovu spolujazdkyňu záchranári podľa policajnej hovorkyne oživovali na mieste, potom ju transportovali do nemocnice. Ako dodala, vodič, ktorý mal zrážku zapríčiniť, sa zranil ľahko.

Podľa Hirjaka však v nemocnici skončili dve osoby so zraneniami dolných končatín a hrudníka. Celkovo teda záchranári ošetrili štyri osoby, jedna však bohužiaľ neprežila."Presné príčiny polícia naďalej vyšetruje," doplnila Linkešová.

Viac o téme: NehodaSmrťLehnice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu