Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia pod horským priechodom Soroška: Veronika (†32) bola po zrážke s kamiónom na mieste mŕtva

Pri nehode vyhasol život 32-ročnej Veroniky. Zobraziť galériu (3)
Pri nehode vyhasol život 32-ročnej Veroniky. (Zdroj: Dnes24.sk/Peter Simon)

SOROŠKA - Čierny deň na cestách. Vodička osobného automobilu po zrážke s kamiónom utrpela devastačné poranenia, pomôcť jej už nedokázali ani záchranári. Ku kolízii došlo na obed pod horským priechodom Soroška v okrese Rožňava. Úsek bol niekoľko hodín neprejazdný v oboch smeroch, nehodu vyšetruje polícia.

Z auta zostal po silnom náraze vrak, časti vozidiel boli rozmetané po ceste. Zatiaľ čo vodič kamiónu utrpel len ľahké poranenia, ktoré si nevyžiadali ošetrenie v nemocnici, šoférka auta, len 32-ročná Veronika, také šťastie nemala. "Vodička osobného automobilu  pri nehode utrpela devastačné zranenia, ktoré neboli zlučiteľné so životom. Privolaný lekár musel skonštatovať smrť," informovala Katarína Načiniaková hovorkyňa skupiny Falck.

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Presná príčina nehody zatiaľ nie je známa a je predmetom vyšetrovania. Vo viacerých komentároch na sociálnej sieti sa však objavila informácia od údajných svedkov zrážky, v ktorej uvádzali, že mladá žena sa chcela vyhnúť srnke a riadenie strhla do protismeru.

Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, úsek bol neprejazdný v oboch smeroch, policajné zložky na mieste niekoľko hodín dokumentovali dopravnú nehodu.

Portál roznava.dnes.24.sk priblížil, že na mieste zasahovali hasiči z Rožňavy aj Moldavy nad Bodvou. Veliteľ zásahu Elemír Kerekeš z Hasičského záchranného zboru v Rožňave pre portál opísal, že Veroniku, ktorá utrpela mnohopočetné poranenia, z vozidla vyslobodzovali hydraulickým zariadením, no už nejavila známky života.

Viac o téme: NehodaSmrťSoroška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu