Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragická nehoda v Trenčianskom kraji: Čelná zrážka si vyžiadala troch mŕtvych

Pri dopravnej nehode vyhasli tri životy. Príčinou malo byť predbiehanie. Zobraziť galériu (6)
Pri dopravnej nehode vyhasli tri životy. Príčinou malo byť predbiehanie. (Zdroj: KR PZ Trenčín)

LIVINA - Pondelkové ráno malo v Trenčianskom kraji trpkú príchuť. Po zrážke dvoch áut prišli o život traja ľudia. Dvaja na mieste, jeden muž zomrel pri prevoze do nemocnice. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Pod nehodu sa malo podpísať predbiehanie kamiónu.

Tragická udalosť sa odohrala mimo obce Livina v okrese Partizánske. Hovorca záchranárov Jozef Minár priblížil, že záchranári na miesto smerovali už o 5.43 hod. ráno.

Udalosť potvrdil aj trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička. Uviedol, že pri čelnej zrážke osobných áut Ford Mondeo a Fiat Stilo zahynuli na mieste dvaja muži vo veku 54 a 44 rokov. Len 25-ročného muža prevážali do nemocnice v Topoľčanoch s vážnymi zraneniami.

Pri dopravnej nehode vyhasli
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Ťažká polytrauma však bola natoľko vážna, že mu už nedokázali pomôcť."Ďalší muž vo veku 25 rokov zraneniam podľahol pri prevoze do nemocnice," povedal P. Kudlička.

Policajný hovorca dodal, že k dopravnej nehode malo dôjsť tak, že pri predbiehaní kamiónu s návesom došlo k čelnej zrážke medzi osobnými autami. "Mieru zavinenia dopravnej nehody určí znalecké posudzovanie," spresnil Kudlička.

Viac o téme: NehodaČelná zrážkaMŕtvi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu