Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Pri dramatickej naháňačke opitého Slováka skončili na streche: Kuriózna nehoda českých policajtov

Pri nehode sa našťastie nik vážne nezranil. Zobraziť galériu (2)
Pri nehode sa našťastie nik vážne nezranil. (Zdroj: krimi-plzen.cz)

TACHOV - Precenil svoje schopnosti? Vozidlo jednej z českých policajných hliadok skončilo na streche po tom, ako vodič na kruhovom objazde vyšiel na vyvýšený okraj objazdu a stratil stabilitu. Kurióznej nehode predchádzala naháňačka opitého Slováka.

Ako informoval portál krimi-plzen.cz, Slovák pod vplyvom alkoholu na kamióne postupne vrazil do dvoch ďalších nákladných súprav. Z miesta sa snažil utiecť, jeho plánom bolo napojiť sa na diaľnicu. Situácia sa odohrala v noci na odpočívadle Svatá Kateřina v okrese Tachov.

Polícia chcela zbesilej jazde zabrániť. Niekoľko hliadok vyrazilo za šoférom, no pre jednu jazda skončila už na kruhovom objazde pri nájazde na diaľnicu D5. Policajti mali zapnuté svetelné a výstražné zariadenia, s vozidlom ale nadišli na okraj objazdu, auto stratilo stabilitu, prevrátilo sa na strechu a narazilo do zvodidiel. Vodič pravdepodobne nezvládol riadenie a precenil svoje schopnosti. Pri kurióznej nehode sa našťastie nik nezranil. 

Pri nehode sa našťastie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: krimi-plzen.cz)

A čo bolo s opitým Slovákom? Únik neskončil úspešne, policajné hliadky ho napokon zadržali a obvinili zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom omamnej látky. Dolapiť ho stihli ešte v Českej republike, muž totiž plánoval ujsť za hranice s Nemeckom. "Cudzinec narodený v roku 1959 pri dychovej skúške nadýchal 2,17 promile alkoholu," uviedla hovorkyňa polície.

Viac o téme: NehodaPolícia Slovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu