Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nešťastie na dovolenke v Turecku: Ženu (36) s dcérou (6) zasiahol elektrický prúd, cestovka šokovala!

Dovolenka v Turecku Zobraziť galériu (4)
Dovolenka v Turecku (Zdroj: FB/Danielle Hartnett)

KUSADASI – Ďalšie nešťastie Britov na dovolenke v Turecku! Dannille Hartnettová, matka 6-ročnej Amelie a 3-ročnej Jessicy, si užívala v hotelom rezorte spoločne so svojím partnerom Jamiem Goodeom. Jej staršia dcéra sa hrala pri detskom bazéne v areáli hotela. Dannille odrazu počula jej srdcervúci plač. Dievčatko zasiahol elektrický prúd. Vzápätí sa v kŕčoch vedľa nej zvíjala aj Dannille.

Nešťastie sa stalo v areáli 3-hviezdičkového hotela Golden Gate Club v tureckom letovisku Kusadasi. Amelie Hartnettová (6) sa hrala pri detskom bazéne. Nešťastnou náhodou stúpila na odhalený elektrický kábel od lampy, ktorá osvetľovala bazén. Dievčatko zasiahol elektrický prúd.

Dannille Hartnettová (36), vľavo Amelie Hartnettová (6), vpravo Jessica Hartnettová (3)
Zobraziť galériu (4)
Dannille Hartnettová (36), vľavo Amelie Hartnettová (6), vpravo Jessica Hartnettová (3)  (Zdroj: FB/Danielle Hartnett)

„Amelie bola pri bazéne a hrala sa. Odrazu som počula, ako kričí a plače,“ opisuje incident Dannille Hartnettová (36), ktorá zbadala svoju dcéru ležať na zemi. „Keď som sa otočila, videla som, že leží na zemi a celá sa trasie, akoby mala záchvat,“ spomína Dannille, ktorú taktiež zasiahol prúd po tom, čo svojej dcérke chcela pomôcť.

Amelie Hartnettová (6) na dovolenke v Turecku
Zobraziť galériu (4)
Amelie Hartnettová (6) na dovolenke v Turecku  (Zdroj: FB/Danielle Hartnett)

Na zemi sa obe zvíjali v kŕčoch. Našťastie, na mieste incidentu bol duchaprítomný hosť, ktorý žene i dieťaťu poskytol prvú pomoc. Dievčatko pomocou kusu dreva odtrhol od matky a položil ho do stabilizovanej polohy. Následne mu vytiahol zapadnutý jazyk a dal mu umelé dýchanie z úst do úst.

Na smímke je Dannille so svojimi dvomi dcérami a s jej partnerom Jamiem Goodeom
Zobraziť galériu (4)
Na smímke je Dannille so svojimi dvomi dcérami a s jej partnerom Jamiem Goodeom  (Zdroj: FB/Danielle Hartnett)

Obe ranené boli prevezené do tamojšej nemocnice. Ako informuje britský denník, utrpeli popáleniny prvého a druhého stupňa.


Odporúčame aj: FOTO plné hnusu: Trpká skúsenosť majiteľa apartmánu v Grécku, turisti zmenili izby na nepoznanie!


Hotel po nehode osvetlenie pri detskom bazéne opravil a uhradil náklady za obe turistky z Veľkej Británie. Delegátka a cestovná kancelária LoveHolidays, cez ktorú rodina vycestovala, sa ale ku všetkému postavili negatívne. Dannille bola šokovaná, keď sa opakovane snažila cestovnú kanceláriu kontaktovať, no vždy ju odignorovali. Nakoniec ju na svojom twitterovom účte zablokovali.  

Viac o téme: TureckoDovolenkaPrúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu