Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrôzostrašné detaily vraždy v Košiciach: Šialenec Tibor pustil milenku z balkóna, čierna minulosť

(Zdroj: Facebook/Tibor H. )

KOŠICE - Brutálny prípad vraždy otriasa východným Slovenskom. Podľa polície Tibor (46) vyhodil z balkóna svoju kamarátku Renátu (†45). Stalo sa tak po hádke, keď bol opitý. Prinášame detaily osudného večera.

Tibor žil spoločne s Renátou asi mesiac v jeho byte na Jesennej ulici v Košiciach. Netvorili pár, boli kamaráti. Nepochopiteľný prípad sa stal v piatok krátko po pol dvanástej v noci."Podľa doterajšieho vyšetrovania sa 46-ročný Košičan po predchádzajúcej hádke so 45-ročnou Košičankou naklonil cez zábradlie balkóna s jej telom tak, že ju držal za nohy a ona visela z balkóna dole hlavou," opísala polícia. 

Agresor ale Renátu nevytiahol späť do bezpečia, aj keď sa snažila zachytiť o zábradlie, práve naopak. Opitý Tibor vykrikoval, že ju vyhodí, a nakoniec ju pustil. Žena spadla z balkóna na druhom poschodí z obytného domu na Jesennej ulici v mestskej časti Košice Staré mesto. Desivú situáciu sledovali susedia, ktorí sa Renáte rozbehli na pomoc. Po páde, žiaľ, utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. 


Prečítajte si aj: Brutálna vražda dievčatka (†6): VIDEO Zamestnanec na svadbe mu sľúbil zmrzlinu, odviedol ho do lesa


Podozrivého muža polícia krátko po čine zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. Tvrdil, že si na nič nepamätá, pretože bol opitý. Vyšetrovateľ ho obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a spracoval podnet na väzobné stíhanie, s ktorým sa prokurátor stotožnil a podal návrh na jeho vzatie do väzby. "Návrh na vzatie obvineného do väzby prokurátor odôvodnil obavou, že ujde alebo sa bude skrývať, a tiež obavou, že by pokračoval v trestnej činnosti," uviedol hovorca košickej Krajskej prokuratúry Milan Filičko.

Recidivista, ktorý sa pokúsil zabiť brata

Tibor je recidivista. V minulosti bol šesťkrát odsúdený, pričom tento čin spáchal v skúšobnej dobe za iné odsúdenie. Roky čelí obvineniu z pokusu o vraždu svojho brata Dušana. Pred ôsmimi rokmi ho mal bodnúť nožom do krku, pričom napadnutý len o vlások unikol smrti. 

Sudca pre prípravné konanie včera vzal Tibora do väzby. Obvinený sťažnosť nepodal. Za mrežami teraz bude čakať na proces. V prípade, že mu vinu dokážu, hrozí mu trest odňatia slobody až na 20 rokov.   

Viac o téme: VraždaKošiceTibor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu