Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Polícia prijala šokujúce oznámenie: Vo Váhu pláva obrovský neidentifikovateľný tvor

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Foto: FB/Polícia)

HLOHOVEC - Žena z Hlohovca ostala ako obarená. Do rúk sa jej dostalo video, na ktorom je zachytené, ako v rieke Váh pláva obrovský tvor. Podľa nej mohlo ísť o viac ako dvojmetrového krokodíla. Neváhala a okamžite kontaktovala políciu.

Video nezvyčajného zvieraťa vo Váhu vzniklo uplynulý týždeň. Polícia prijala oznámenie a situáciu išla preveriť. Video zverejnila na sociálnej sieti. "Na políciu sa obrátila pani, ku ktorej sa dostalo video, na ktorom je vo Váhu pri Hlohovci neidentifikovateľné zviera pripomínajúce krokodíla. Video malo byť natočené tento týždeň," napísala polícia k videu. 

Pozrite si video, ktoré zachytáva vo Váhu plávať obrovské zviera. 

Krokodíl vo Váhu
Trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová potvrdila, že oznámenie prijali a preverili, no s negatívnym výsledkom. "Udalosť bola týmto uzavretá," doplnila.  

Polícia aj napriek tomu, že nie je jasné, aké zviera vo Váhu plávalo, upozorňuje verejnosť. "Ťažko povedať, čo na videu je, buďte pre istotu obozretní. Udalosť bola polícii oficiálne nahlásená ako ´krokodíl vo Váhu´, preto neberte túto informáciu ako špekulovanie polície, ale ako udalosť, ktorá bola takto oficiálne prijatá," vysvetlila polícia na svojom facebookovom profile.

VIDEO Polícia prijala šokujúce
Zobraziť galériu (3)

VIDEO Polícia prijala šokujúce
Zobraziť galériu (3)

Podľa odborníkov nie je vylúčené, že naozaj mohlo ísť o krokodíla. Zviera mohlo pochádzať z ilegálneho chovu a majiteľovi mohlo utiecť alebo sa ho chcel zbaviť. Podľa diskutujúcich na sociálnej sieti mohlo ísť o bobra alebo vydru. 

Viac o téme: KrokodílVáh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu