Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragická nehoda v Bratislave: Vodiča (†56) MHD prešiel autobus, na mieste bol mŕtvy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Obrovská tragédia sa stala krátko pred polnocou v areáli vozovne Dopravného podniku Bratislava. 56 - ročného vodiča MHD mal prejsť autobus. Na mieste bol mŕtvy.

Informáciu pre Topky potvrdila hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava s tým, že viac informácií poskytne neskôr. Nehoda sa mala stať krátko pred polnocou. "Krátko pred polnocou sme dostali hlásenie, lekár na mieste už len skonštatoval smrť," povedal Jozef Minár, hovorca záchranárov.

"O 23:56 hod. došlo vo vozovni Jurajov dvor na odstavnej ploche autobusov k tragickej nehode manipulačného vodiča. Dispečing DPB okamžite privolal všetky záchranné zložky. Príčiny tragickej nehody vyšetruje polícia," uviedla Adriana Volfová, hovorkyňa DPB.

Podľa doterajších informácií prechádzajúci autobus z doposiaľ presne nezistených príčin zachytil osobu, ktorá sa v tom čase nachádzala v jeho jazdnej dráhe. Následkom stretu utrpel 56-ročný muž zranenia, ktorým na mieste podľahol.

"Alkohol u vodiča autobusu bol vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený. Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," informovala Veronika Slamková, bratislavská krajská policajná hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaSmrťAutonehodaDopravný podnik Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu