Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Horor na internáte: FOTO Kráska (†18) odišla z párty, záhadná smrť v sprche

Študentku našli obesenú v sprche. Zobraziť galériu (4)
Študentku našli obesenú v sprche. (Zdroj: FB/Ellie Campbell)

CANTERBURY – Okolo smrti krásnej študentky Ellie Campbellovej (†18) sa vynára množstvo otáznikov. Keď sa po večierku vrátila na internát, správala sa inak, než zvyčajne. Hoci bola opitá, vyšetrovateľ sa domnieva, že alkohol nemusel byť hlavný spúšťacím mechanizmom toho, že tínedžerka spáchala samovraždu.

Ellie Campbellová, ktorá pochádzala z anglického Basildonu v Essexe, bola študentkou prvého ročníka psychológie na britskej štátnej univerzite Canterbury Christ Church University.

Podľa slov jej kamarátov sa Ellie rada chodila zabávať. Večierok z 26. januára sa jej však stal osudným. Tínedžerka so svojou partiou kamarátov v tú noc navštívila niekoľko barov a okolo pol druhej ráno odišla.

Ellie Campbellová (†18)
Zobraziť galériu (4)
Ellie Campbellová (†18)  (Zdroj: FB/Ellie Campbell)

Na internát sa vrátila krátko po druhej v noci, pričom kamarátke Nicky povedala len toľko, že sa necíti dobre. „Keď mi povedala, že jej je zle, odišla na izbu,“ spomína Nicky s tým, že Ellie sa správala inak než bežne. Pre britský bulvárny denník prezradila, že si všimla, že ochrankára pozdravila namiesto ich tradičného tľapnutia si rukou objatím.

Kamarátka, s ktorou sa bola Ellie zabávať, prišla na internát okolo pol tretej ráno. Keďže chcela Ellie vrátiť zabudnutý telefón, začala jej búchať na dvere. Pretože neverila, že Ellie zaspala tak tvrdo, že by na buchot nereagovala, zavolala ochrankára, aby dvere odomkol.

Ellie Campbellová (†18) so svojou kamarátkou na večierku.
Zobraziť galériu (4)
Ellie Campbellová (†18) so svojou kamarátkou na večierku.  (Zdroj: FB/Ellie Campbell)

Žiaľ, naskytol sa im hororový pohľad na 18-ročnú Ellie, ktorá bola obesená v sprchovom kúte.

Na miesto boli okamžite privolaní záchranári, ktorí dievča v kritickom stave previezli do nemocnice v Ashforde. Snímka z CT vyšetrenia však ukázala, že aktivita jej mozgu už nebola "zlučiteľná so životom". Preto tínedžerku v nemocnici odpojili od podpory a 29. januára bola Ellie prehlásená za mŕtvu.        

Študentku našli obesenú v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Ellie Campbell)

Vysvitlo, že Ellie mala v 100 mililitroch krvi až 296 miligramov alkoholu, pričom je v Anglicku povolených maximálne 80 miligramov na 100 mililitrov. Jej kamaráti v svedectve uviedli, že Ellie nemala žiadne samovražedné sklony. Vyšetrovanie ďalej ukázalo, že Ellie si mohla siahnuť na život vedome a že alkohol nemusel byť hlavným spúšťačom.  


Prečítajte si aj: Krvavý útok psa: FOTO Chlapčekovu hlavu držal v čeľustiach, takmer prišiel o ucho, zbabelý majiteľ ušiel 


Viac o téme: SmrťŠtudentkaSamovraždaInternát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu