Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nepoučiteľní! FOTO Matka v Svite nechala dieťa v rozhorúčenom aute a išla nakupovať

(Zdroj: FB/Mestská polícia Svit)

SVIT - Ďalší prípad nezodpovedných rodičov. Matka nechala svoje spiace dieťatko v uzamknutom aute na parkovisku pred obchodným domom vo Svite. Všímaví okoloidúci neváhali, zalarmovali mestských policajtov a tí dievčatko z rozhorúčeného pekla zachránili.

Mestskí policajti dostali vo štvrtok hlásenie o zavretom spiacom dieťatku v aute. Na celom Slovensku boli v tento deň vysoké teploty vzduchu. Policajti neváhali ani minútu a pohotovo zasiahli. Dievčatko bolo zavreté v aute na parkovisku pred obchodným domom Lidl vo Svite, zatiaľ čo jeho matka nakupovala. Oznamovateľka mestským policajtom potvrdila, že je tam už takto minimálne 20 minút.  

Príslušníci mestskej polície Pavol Chalúpka a Peter Čech svojou duchaprítomnosťou a šikovnosťou odistili auto a spiace dieťa vybrali. "Dieťa javilo známky prehriatia, bolo spotené a smädné. Policajti mu poskytli vodu," opísali mestskí policajti na sociálnej sieti. 

Nepoučiteľní! FOTO Matka v
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/Mestská polícia Svit)

Matku dieťaťa po príchode k autu policajti dôrazne napomenuli. Kvôli nezodpovednému správaniu vážne ohrozila život svojej dcérky. Za promptný zásah hliadke na koniec poďakovala.
"Poďakovanie zároveň patrí vnímavej oznamovateľke. Vďaka pozornosti občanov môže byť polícia efektívnejšia a akcie schopnejšia," uzavreli mestskí policajti zo Svitu. 

Viac o téme: AutoDieťaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu