Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia v Košiciach: Taxikár (†51) dostal infarkt za volantom, neprežil, na zástavke zranil dve ženy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KOŠICE – V stredu okolo siedmej hodiny ráno vyhasol život košického taxikára, ktorý dostal infarkt za volantom. Tragédia sa stala pri odbočke na Orechovú ulicu v Košiciach. Vodič narazil do zástavky MHD a zranil dve ženy, ktoré utrpeli ťažké poranenia.

V dôsledku tragickej nehody, ktorá sa stala v stredu 20. júna okolo 07:00 hodiny ráno na Sečovskej ceste pri odbočke na Orechovú ulicu v Košiciach, prišiel o život vodič taxíka vo veku 51 rokov, ktorý bol vo svojej práci prvý deň.

„Záchranári na mieste oživovali muža a po úspešnej kardiopulmonálnej reuscitácii ho v kritickom stave previezli do košickej nemocnice na Triede SNP. Pri nehode ďalej utrpeli viacnásobné poranenia aj dve ženy. Jedna z nich bola po ošetrení transportovaná do nemocnice na Rastislavovej ulici, druhá na Triede SNP, taktiež v Košiciach,“ povedala pre Topky hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.  

Taxikárovi malo prísť podľa informácií portálu Cas.sk nevoľno. Vozidlom následne vrazil do zastávky MHD, pričom vážne zranil dve ženy. Obe ženy vo veku 49 a 47 rokov boli prevezené do spomínaných košických nemocníc. Obe ženy sú mimo ohrozenia života. Vodič taxíka, žiaľ, neprežil.

Viac o téme: KošiceSmrťTaxikárInfarkt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu