Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

PRÁVE TERAZ Na D2 sa zrazili dva kamióny, diaľnica je uzavretá

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

BRATISLAVA - Na diaľnici D2 v smere z Bratislavy na Stupavu sa zrazili dva kamióny. Hasiči, ktorí na mieste zasahujú, pomáhajú vyslobodzovať vodiča jedného z nich, ktorý ostal po zrážke zakliesnený v kabíne vodiča.

"Nehoda sa stala krátko pred 16.00 h, na mieste je 11 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), ktorí okrem prvej pomoci účastníkom nehody zabezpečujú opatrenia proti vzniku požiaru vozidiel," informovali z Operačného strediska Krajského riaditeľstva HaZZ v Bratislave. Podľa informácií Stellacentra je na mieste blokovaný pravý a odstavný pruh, vodiči v tomto úseku musia rátať so zdržaním asi 50 minút.

Podľa informácií Stellacentra je na mieste blokovaný pravý a odstavný pruh, vodiči v tomto úseku musia rátať so zdržaním. Podľa polície je úsek ťažko prejazdný a vodičom odporúča ísť po starej ceste. 

Uzávierka na D2

Tunel Sitina v Bratislave v smere von z mesta je v súčasnosti uzavretý. V smere z Petržalky sa kolóny začínajú tvoriť už pred mostom Lafranconi. Informuje o tom Stellacentrum.

Obmedzenie súvisí so zrážkou dvoch kamiónov, ku ktorej došlo pred 16.00 h na diaľnici D2 v smere do Českej republiky medzi Bratislavou a Stupavou. Inkriminovaný úsek diaľnice je v súčasnosti neprejazdný z dôvodu odstraňovania následkov a dokumentovania nehody. Polícia odklonila dopravu po ceste I/2 cez kruhový objazd v blízkosti Lamača.

Viac o téme: HasičiKamiónDopravná nehodaD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu