Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Doteraz nezverejnené VIDEO: Posledné okamihy pred nočnou vraždou v centre Bratislavy

Doteraz nezverejnené zábery Zobraziť galériu (3)
Doteraz nezverejnené zábery (Zdroj: Foto: YT/Justice For Mr. Timothy)

BRATISLAVA - Koncom uplynulého roka šokoval celé Slovensko prípad futbalistu Braňa. S kamarátmi sa vybral do ulíc nočnej Bratislavy. Po útoku Inda klesol k zemi mŕtvy. Polícia zo skutku viní Nishita, ktorý je aktuálne vo väzbe, kde čaká na svoj ďalší osud. Pár dní pred hlavným pojednávaním sa na internete objavilo doteraz nepublikované video, ktoré zachytáva posledné okamihy pred tragédiou.

Na doposiaľ nezverejnenom videu vidno, ako muž oblečený v bielych nohaviciach v meste kráča a po chvíli naráža na partiu troch mužov. Nevedno, aké slová padli, no partia troch mužov sa rázne postavila proti jednotlivcovi. Na video, ktoré zvrejenila stránka Justice for Timothy, nás upozornil čitateľ. Podľa stránky je na záberoch zachytený konflikt mužov, ktorému predchádzala Braňova smrť. 

VIDEO Doteraz nepublikované zábery.

Nepublikované video útoku Nishita
Podľa polície futbalista Braňo zomrel po tom, čo sa dostal s kamarátmi do konfliktu pre taxík na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Nishit mal najprv nožom porezať jeho kamaráta Ukrajinca a potom bodnúť Braňa. Ten padol k zemi, kde vydýchol, žiaľ, naposledy. Polícia krátko po brutálnom skutku pátrala po mužovi v bielych nohaviciach. Taxikári dokonca dostali avízo, aby žiadneho muža takto odetého nebrali do vozidiel.  

Doteraz nezverejnené VIDEO: Posledné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Na zverejnenom videu, ktoré má zachytávať posledné okamihy pred smrťou Slováka, vidno, ako je muž v bielych nohaviciach zaháňaný partiou mužov do úzadia. Partia do neho strká. Na znak, že sa bráni, zdvihne prekrížené ruky nad hlavu. Na videu nie je zachytený útok nožom, ani smrť. Podľa našich informácií polícia o doposiaľ nepublikovanom videu vie.  

Doteraz nezverejnené VIDEO: Posledné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Muži zákona ešte v osudnú noc zadržali Inda Nishita so slovenským občianstvom a obvinili ho z hrdelného skutku. "Zo strany polície bol prípad ukončený s návrhom na podanie obžaloby," informovala nás hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihaliková. Ind skončil vo väzbe, kde čaká na súdny proces. Hlavné pojednávanie by malo byť o niekoľko dní.

Viac o téme: VraždaBratislavaIndNihit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu