Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odstrašujúce VIDEO polície: Vodič na porsche riskuje život, milimetre od zrážky v protismere

Vodič porsche takmer zavinil čelnú zrážku.
Vodič porsche takmer zavinil čelnú zrážku. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Ďalší vodič hazardoval s ľudskými životmi. Na slovenských cestách uplynulý víkend v dôsledku čelných zrážok vyhasli až tri životy. Polícia v pondelok 21. mája zverejnila ďalšie video z autokamery. Tentoraz išlo o šialeného vodiča porsche, ktorý vychádzal z obce Starý Hrádok smerom do Levíc. K tragédii naozaj veľa nechýbalo.

Extrémny manéver: VIDEO Motorkára delili centimetre, spoza kamióna sa naňho vyrútila veľká mazda

Polícia na svojom Facebooku opäť vyzýva vodičov s autokamerami, aby im dali vedieť o nezodpovedných vodičoch na slovenských cestách. V pondelok bolo zverejnené ďalšie autentické video, v ktorom vodič porsche takmer zavilil ďalšiu čelnú zrážku. Na zázname je jasne vidieť, že k smrteľnej nehode naozaj veľa nechýbalo.

Vodič porsche

Ak by nebol protiidúci vodič strieborného vozidla taký ostražitý, nestiahol by sa na bok a nepribrzdil, situácia sa mohla skončiť úplne inak. Vodič porsche mohol svojím nezodpovedným konaním zaviniť vážnu, ba až smrteľnú nehodu.

Tu polícia pripomenula, že uplynulý víkend v dôsledku čelných zrážok na slovenských cestách zahynuli až traja ľudia. „Kto má podobné videá, nech sa s nimi zastaví na najbližšej policajnej stanici,“ dodala.     

Viac o téme: VodičAutokameraManéver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu