Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Neuveriteľný horor v Poprade: Podnikateľ údajne strieľal z okna na deti, vyťahovali im broky

Deti mal niekto postreliť Zobraziť galériu (3)
Deti mal niekto postreliť (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

POPRAD - Šokujúci prípad sa stal v Poprade. Dve deti skončili v nemocnici po tom, čo sa necítili dobre. Lekári ostali v nemom úžase. Z nôh im vybrali broky. Neskôr sa priznali, že ich na ulici niekto postrelil.

Deti boli na ulici, keď ich mal postreliť neznámy strelec. "Ja som išiel do obchodu, on bol na okne a postrelil ma," opísal Mirko televízii Joj. Magdalénka išla zo školy, keď ju guľka zasiahla. Deti ale v deň útoku rodičom nič nepovedali. "Syn nám povedal, že ho uštipla osa. My sme o tom nevedeli. Bol však unavený, spal tri dni, až potom sa priznal, že ho postrelili," povedala Mirkova príbuzná.

Neuveriteľný horor v Poprade:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Chlapec podľa svojich slov po ulici spieval a možno to sa strelcovi znepáčilo. Podľa detí mal útočiť popradský podnikateľ, ktorý má prevádzku v mestskej časti Matejovce, kde sa oba incidenty odohrali. "Úplne sa od toho dištancujem, lebo neviem, o čo ide. Nehovorím, že nepokričím, ale nič také sa nestalo. Odovzdal som flintu, ktorú som mal doma, dva roky sa nepoužívala. Dúfam, že expertíza to dosvedčí," uviedol pre televíziu podnikateľ. 

Polícia prípad vyšetruje

Prípadom, ktorý sa mal stať cez víkend, sa zaoberá polícia. Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik potvrdil, že polícia v danej veci vedie trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. "Bližšie informácie nebudeme poskytovať vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie," dodal.

Neuveriteľný horor v Poprade:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

V prípade zatiaľ obvinený nebol nikto, polícia robí všetky potrebné úkony na objasnenie skutku. Dve deti mali so strelnými poraneniami hospitalizovať v popradskej nemocnici. Ako uviedla RTVS, ktorá mala k dispozícii i lekársku správu, obe deti mali lekári aj operovať. 

Viac o téme: DetiStreľbaBroky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu