Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zarazení vodiči v Bratislave: FOTO Toyota nabúrala do reklamného pútača, polícia hľadá svedkov

Polícia pátra po svedkoch nehody Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra po svedkoch nehody (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Vodiči idúci v pondelok po Gagarinovej ulici v Bratislave sa nestačili diviť. Spozorovali rozbitú sklenenú výplň reklamného pútača osadeného na chodníku popri ceste. Bratislavskí policajti teraz pátrajú po svedkoch dopravnej nehody.

Bratislavskí dopraváci pátrajú po svedkoch nehody, ktorá sa stala v pondelok 23. apríla okolo 16:30 v Bratislave na Gagarinovej ulici. Ako informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Veronika Slamková, vodič viedol čiernu Toyotu Land Cruiser s bratislavskou štátnou poznávacou značkou po Tomášikovej ulici v smere do centra mesta. "Po prejdení pravotočivou zákrutou na Gagarinovu ulicu pri zastávke MHD Gagarinova vyšiel s vozidlom na chodník po pravej strane cesty v smere jeho jazdy, kde narazil do reklamnej tabule," opísala hovorkyňa s tým, že vodič po náraze pokračoval po Gagarinovej ulici smerom do centra.

Zarazení vodiči v Bratislave:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia vyzýva svedkov, ktorí videli priebeh a okolnosti tejto dopravnej nehody, aby sa prihlásili na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru, prípadne zavolali na číslo 09610 32 550 alebo 158.

Zarazení vodiči v Bratislave:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Viac o téme: NehodaPátranieSvedkovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu