Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragédia v pražskom nákupnom centre: Muž sa prezliekol do obleku a zavraždil predavačku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PRAHA - Neuveriteľný prípad smrti vyšetrujú pražskí kriminalisti. Muž vošiel do predajne s odevmi, prezliekol sa do nových šiat, zabil predavačku, vzal peniaze a pokojne odišiel.

V obchodnom centre v Prahe Letňany bola zavraždená predavačka (†42). Muža (26) podozrivého z vraždy dnes kriminalisti zadržali a previezli do psychiatrickej liečebne. Kriminalisti na prípade ďalej pracujú, uviedol na policajnom webe hovorca Jan Daněk.

Tragédia v pražskom nákupnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Podľa doterajších informácií polície zabil ženu v utorok večer v predajni odevov muž, ktorý sa tam prezliekol do nových šiat, po vražde ukradol z pokladne peniaze a odišiel. Dnes ráno polícia po podozrivom vyhlásila pátranie a krátko potom ho zadržala. "Podozrivého dvadsaťšesťročného muža kriminalisti počas niekoľkých málo hodín vypátrali. Muž je teraz umiestnený v psychiatrickej liečebni," uviedol Daněk.

Podľa policajtov muž podozrivý z vraždy nechal na mieste činu svoje staré oblečenie a odišiel z predajne v novom tmavom obleku značky Otto Berg a poltopánkach rovnakej značky. V súvislosti s pátraním polícia na svojom webe zverejnila záznamy z kamier, ktoré muža zachytili, a fotografie oblečenia, ktoré mal muž pôvodne na sebe.

Viac o téme: VraždaPredavačkaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu