Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horor v Prahe: Dievčina išla s cudzincom do hotela, v izbe ju malo znásilniť šesť mužov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

PRAHA – V hoteli v srdci českej metropoly malo dôjsť k znásilneniu mladej turistky. V rukách polície skončilo šesť cudzincov vo veku od 20 do 24 rokov, ktorí mali priamo na izbe znásilniť dievča, ktoré sa s jedným z nich zoznámilo v nočnom bare.

Hovorca českej polície Jan Daněk uviedol, že hlásenie zaznamenali v pondelok 2. apríla okolo siedmej hodiny ráno. Napadnutie sa malo odohrať v hoteli na Náprstkovej ulici v Prahe. „Prijali sme oznámenie, že v apartmáne malo šesť turistov znásilniť turistku. Tá sa mala s jedným z nich zoznámiť v noci v bare v centre Prahy a následne sa dohodli, že pôjdu spolu na izbu,“ povedal Daněk pre Novinky.cz.

Znásilnenie a vražda študentky Marie (†19) otriasli Nemeckom: Migrant dostal najvyšší trest

Následne na izbu malo prísť ďalších päť turistov, ktorí mali dievča znásilniť. Šestica mužov vo veku od 20 do 24 rokov si nebola neznáma, boli to kamaráti. Polícia ich okamžite zadržala a celý prípad vyšetruje. „Kriminalisti sa prípadom ďalej zaoberajú, začali úkony trestného konania pre trestný čin znásilnenia. Doteraz nebol nikto obvinený,“ dodal hovorca Daněk.   

Viac o téme: PrahaHotelZnásilnenieTuristkaCudzinci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu