Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Policajná naháňačka: VIDEO Košičan v poli nabúral do traktora, hrozí mu pobyt za mrežami

Policajná naháňačka v okrese Košice okolie
Policajná naháňačka v okrese Košice okolie (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

KOŠICE – Zbesilé policajné naháňačky na východe Slovenska neutíchajú. Ďalším expertom bol 23-ročný vodič, ktorý vo svojom audi unikal zákonu napriek tomu, že mal do januára 2019 zákaz šoférovania. No jeho túžba po adrenalíne ho nakoniec doviedla až k hrozivej nehode. Skončil prevrátený v poli po tom, čo nabúral do traktora.

Akčné video na policajnom Facebooku opäť vyráža dych. Tentoraz košickí policajti naháňali 23-ročného vodiča, ktorý absolútne nereagoval na ich výzvy. Košičan unikal mužom zákona vo svojom Audi A4, v ktorom aj havaroval. „Skončil v poli a v odstavenom traktore. Ani to mu nezabránilo v tom, aby polícii kládol aktívny odpor,“ uviedla polícia na svojom Facebooku.

Vodič za svoje nezodpovedné konanie tvrdo doplatil. Po incidente bol umiestnení do cely policajného zaistenia a o jeho budúcnosti sa momentálne rozhoduje. Košičan mal totiž do januára budúceho roka zákaz šoférovania.

Zbesilá policajná naháňačka! VIDEO Polícia už vie, aký mal Košičan motív: Scéna ako z filmu

„Mladý vodič bol obvinený z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia, pretože ako vodič v čase zákazu činnosti viesť motorové vozidlá viedol vozidlo (zákaz činnosti má súdom uložený do januára 2019) a umiestnila do cely policajného zaistenia,“ ozrejmila polícia s tým, že v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.       

Viac o téme: KošiceTraktorNaháňačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu