Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO PÁTRANIE po vodičovi felicie: Odišiel z miesta vážnej nehody, policajtov ratoval vrtuľník

Polícia pátra po vodičovi felicie, ktorý ušiel z miesta dopravnej nehody Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra po vodičovi felicie, ktorý ušiel z miesta dopravnej nehody (Zdroj: FB/Polícia SR)

VINIČNÉ – Polícia aktuálne pátra po vodičovi červenej Škody Felicie a ďalších svedkoch vážnej dopravnej nehody, ktorá sa stala krátko po 14.00 hodine v obci Viničné v okrese Pezinok. Pri predbiehaní pravdepodobne spôsobil šmyk oprotiidúceho vodiča audi, ktorý čelne narazil do policajného auta. Z miesta incidentu odišiel. Dvaja policajti sa vážne zranili. Ratoval ich vrtuľník.

V obci Viničné dnes krátko po 14.00 hodine došlo k vážnej dopravnej nehode. „Podľa predbežných informácií červená felicia predbiehala civilné auto s dvoma policajtmi z policajnej školy z Pezinka,“ informuje na Facebooku polícia.

Policajné auto
Zobraziť galériu (3)
Policajné auto  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Oprotiidúci vodič v audi sa tejto felicii chcel rýchlo vyhnúť, no dostal šmyk a čelne sa zrazil s policajtmi, ozrejmila polícia. Z miesta havárie vodič felicie odišiel. Obaja policajti sú zranení. Asistovať musel aj vrtuľník. Vodič audi je v poriadku.

Polícia pátra po vodičovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

„Pátrame po červenej felicii a ďalších svedkoch tejto dopravnej nehody. Podľa vodiča audi sa EČV felicie začínala "SK" = Svidník. Išla smerom na Senec,“ ozrejmila polícia s tým, že žiada verejnosť o pomoc. Dodala, že v prípade akýchkoľvek informácií treba volať na číslo 158.

Viac o téme: NehodaPezinokPátranieViničné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu