Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Marián (34) si vypil a sadol za volant: Po nehode ušiel, polícia ho našla doma

Opitému vodičovi z okresu Rožňava hrozí ročné väzenie Zobraziť galériu (2)
Opitému vodičovi z okresu Rožňava hrozí ročné väzenie (Zdroj: KR PZ KE )

DOBŠINÁ - Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky voči 34-ročnému Mariánovi z okresu Rožňava. Ako v pondelok informovala hovorkyňa krajskej polície v Košiciach Lenka Ivanová, pod vplyvom alkoholu spôsobil dopravnú nehodu a z miesta odišiel.

Vážna nehoda v Trstenej: Sedem zranených pri čelnej zrážke, poriadne opitý vodič (22)

"Podľa doterajších zistení v nedeľu (4.3.) krátko po 17.00 h viedol 34-ročný Marián z okresu Rožňava osobné motorové vozidlo značky Renault v smere od obce Dobšiná do obce Nižná Slaná v okrese Rožňava, pričom narazil do pred ním idúceho osobného motorového vozidla značky Mitsubishi Outlander, ktoré viedol 48-ročný vodič z Rožňavského okresu," spresnila hovorkyňa s tým, že z miesta dopravnej nehody aj s vozidlom odišiel.

"Krátko po skutku bol vodič vypátraný v mieste trvalého bydliska a podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,85 miligramu na liter alkoholu v dychu, čo je 1,77 promile," povedala Ivanová. Pri nehode sa podľa nej nikto nezranil. Predbežnú škodu na vozidlách vyčíslili na 2.200 eur. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sa vyšetrujú. Vodič skončil v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí ročné väzenie.

Opitému vodičovi z okresu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ KE )

Opitému vodičovi z okresu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ KE )

Viac o téme: NehodaDobšiná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu