Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krvavá bitka v Košiciach: VIDEO Útočník muža dokopal, svedok sa len nečinne prizeral

Polícia pátra po dvoch Košičanoch
Polícia pátra po dvoch Košičanoch (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

KOŠICE – Košickí kriminalisti intenzívne pátrajú po 27-ročnom mužovi, ktorý v nočných hodinách priamo na ulici brutálne dobil o rok mladšiu obeť. Priemyselné kamery z ulice celý incident zachytili na video. Polícia Slovenskej republiky ho teraz zverejnila na sociálnej sieti. Prostredníctvom záznamu ľudí vyzýva, aby pomohli pri vyšetrovaní drastického útoku.

Na košickom Dominikánskom námestí sa 24. januára desať minút pred 21. hodinou odohrala krvavá bitka. Obvinený 27-ročný Košičan fyzicky napadol 26-ročného muža, ktorý taktiež pochádza z okresu Košice. Polícia ozrejmila, že išlo o zločin ublíženia na zdraví a výtržníctva.

Kriminalisti vyhlásili pátranie po útočníkovi a obvinený bol aj svedok, ktorý incident odignoroval. „V tejto súvislosti je obvinený aj 26-ročný muž z okresu Košice okolie za neposkytnutie pomoci, neoznámenie a neprekazenie trestného činu,“ informovala polícia. Dodala, že dosiaľ nie je známe, čo útočníka viedlo k fyzickému napadnutiu.

VIDEO: Zábery nie sú vhodné pre citlivé osoby  

Krvavá potýčka dvoch Košičanov skončila vážnymi zraneniami. „Napadnutý mladík utrpel podľa lekárskej správy zranenia s predbežnou dobou liečenia do 42 dní s hrozbou ťažkej ujmy na zdraví,“ píše polícia. O druhom z obvinených sa zmienila, že brutálnemu útoku sa len nečinne prizeral. „Neprejavil žiadnu snahu napadnutému mužovi pomôcť, hoci s ohľadom na viditeľné zranenia, ktoré mladík utrpel pri útoku, mohol predpokladať, že je poškodený muž v nebezpečenstve smrti alebo javí príznaky ťažkej ujmy,“ zdôraznili policajti na svojom Facebooku. Svedok útok ani neohlásil príslušným úradom.

 „Po obvinenom Martinovi Motykovi polícia pátra. Pomôcť môžete aj vy, a ak ste muža spoznali, prípadne sa spoznal sám, oznámte nám to na ktoromkoľvek policajnom útvare alebo na známom čísle 158,“ uzavrela polícia.

Viac o téme: KošiceBitkaPátranieÚtok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu