Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž sa vlámal do priestorov materskej školy v okrese Levice: Odcudzil peniaze

(Zdroj: TASR - KR PZ v Nitre)

TEHLA – Policajti vypátrali muža, ktorý je podozrivý z krádeže peňazí v materskej škole v obci Tehla v okrese Levice. Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Boženy Bruchterovej sa mal 31-ročný Róbert počas víkendu vlámať do objektu základnej školy, ktorá je prepojená s materskou školou.

Do budovy vošiel cez jedno z okien, ktoré rozbil. Následne odstránil mrežu na chodbe a prešiel do priestorov materskej školy. „Z kancelárie prislúchajúcej školskej jedálni odcudzil z kovovej pokladne sumu 50 eur. Poškodením majetku vznikla škoda vo výške 350 eur," informovala Bruchterová. 

Muž sa vlámal do
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: TASR - KR PZ v Nitre)

Na mieste krádeže bola vykonaná obhliadka a kriminalistický technik zaistil stopy. „Policajti dobrou miestnou znalosťou a preverovaním viacerých osôb zistili podozrivého z krádeže. Muž z obce Tehla bol k veci vypočutý a bolo mu vznesené obvinenie z prečinu krádeže a poškodzovania cudzej veci," povedala Bruchterová. Obvinený je stíhaný na slobode. Za tieto trestné činy mu hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na dva roky.

Viac o téme: KrádežVlámanieTehla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu