Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Bratislave vyčíňal agresívny muž: Nahý pobehoval po chodbe, napadol privolaných policajtov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - S ľahkými poraneniami skončili privolaní policajti, ktorí prišli do obytného domu na Štefunkovej ulici v Bratislave upokojiť agresívneho 33-ročného muža. Podľa oznámenia pobehoval po chodbe domu nahý a v byte rozbíjal zariadenie.

Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, na výzvy polície nereagoval a zaútočil na oboch členov hliadky. Tí ho nakoniec spacifikovali za použitia donucovacích prostriedkov. Rastislava vyšetrovateľ obvinil z útoku na verejného činiteľa a výtržníctva. Bratislavčan skončil v cele, prípad riešia v tzv. super rýchlom konaní. Hrozí mu trest až na päť rokov.

Agresívny šofér rozbil v Lučenci policajtom maják

Až z piatich trestných činov obvinil vyšetrovateľ agresívneho 21-ročného šoféra. Mladík z obce Trenč vyčíňal v utorok predpoludním na Vajanského ulici v Lučenci. Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, pred kruhovým objazdom narazil do pred ním idúceho Mercedesu. Vodičovi vulgárne nadával, kopal mu do auta, odkopol mu zrkadlo a pokúšal sa odlomiť znak z kapoty. Dokonca si vliezol do Mercedesu a chcel odísť. To sa mu však nepodarilo, a tak nastúpil do svojho auta a pokračoval v jazde. Po pár minútach ho zastavili policajti.

Mladý muž opakovane vykrikoval rôzne vulgarizmy, rozbil im maják a napadol jedného z policajtov. Pri dychovej skúške mu alkohol nezistili, odbery na zistenie omamných látok však odmietol. Na vozidlách spôsobil škody za viac ako 1 700 eur. Muž čelí obvineniam z útoku na verejného činiteľa, poškodzovania cudzej veci, ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, výtržníctva a neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. Skončil v policajnej cele a hrozí mu trest na jeden rok až päť rokov.

Viac o téme: NapadnutieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu