Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Alexandru (†15) našli obesenú v škole v Bratislave: Jej smrť vyvoláva množstvo otázok

V jednej z bratislavských škôl našli obesené dievča. Zobraziť galériu (2)
V jednej z bratislavských škôl našli obesené dievča.

BRATISLAVA - Len pár hodín po tom, čo Slovensko obletela správa o samovražde 14-ročnej Karolínky z Popradu, v Bratislave našli obesené ďalšie mladé dievča. Len o rok staršia Alexandra zomrela v škole na Borinskej ulici. Jej smrť vyvoláva množstvo otázok.

Piatkový večer poznačila tragédia. Prvotné informácie hovorili o 16-ročnej dievčine, dnes polícia ozrejmila, že išlo o 15-ročnú žiačku. Polícia bola okolo 18:00 večer privolaná k mŕtvemu telu mladého dievčaťa. Tínedžerku našli obesenú na rebrinách v priestoroch súkromnej školy v Bratislave na Borinskej ulici.

"Po príchode policajti zistili, že na uvedenom mieste sa na rebrinách v priestoroch telocvične nachádzalo obesené telo ženy bez známok života," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. Podľa našich informácií, ide o 15-ročnú Bratislavčanku Alexandru. Polícia okamžite kontaktovala jej príbuzných, ktorí sa dostavili na miesto činu.

Obesené dievča v jednej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Zaujímavé ale je, že ohliadajúci lekár cudzie zavinenie na mieste nevylúčil. "Pre zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva," povedala Slamková.

Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. "Poverený príslušník Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. V prípade, ak sa ďalším vyšetrovaním preukáže, že žena si privodila smrť sama, trestné stíhanie bude zastavené," dodala Slamková. Otázkou je aj to, čo robilo 15-ročné dievča v priestoroch základnej školy v piatok večer.

Viac o téme: Základná školaSmrťSamovraždaObesená
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu