Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nechutná morbídnosť! Pracovník márnice sexuálne sprznil zavraždenú celebritu, odhalila to náhoda

Oksanu zavraždili ešte v roku 2008. Zobraziť galériu (3)
Oksanu zavraždili ešte v roku 2008. (Zdroj: Profimedia)

MOSKVA - Nechutné! Pracovníka márnice prepustili po tom, čo sa zistilo, že mal sex s mŕtvou hviezdou reality šou. O to hroznejšie je, že žena bola zavraždená.

Oksanu Apleakaevovú našli mŕtvu v Moskve na ceste ešte v roku 2008, no jej vrah sa nikdy nenašiel. Tridsaťjedenročná Oksana hviezdila v ruskej reality šou Don-2, obdobnej relácii ako Big Brother. Po rokoch jej telo exhumovali, aby získali nové informácie, ktoré by vyšetrovateľom mohli pomôcť pri vyšetrovaní jej vraždy.

Oksanu zavraždili ešte v roku 2008.
Zobraziť galériu (3)
Oksanu zavraždili ešte v roku 2008.  (Zdroj: Profimedia)

Vtedy na povrch vyplávali šokujúce zistenia. Oksana bola po smrti sexuálne zneužitá. Podľa DNA testov sa zistilo, že páchateľom je 37-ročný Alexander, pracovník márnice. Ten aj naďalej pracoval v spomínanej márnici, no po tomto zistení ho prepustili.

"Nemôžem súperiť s vedou. Tri mesiace som si nebol schopný nájsť prácu," povedal Alexander pre ruské média. Nezistilo sa, že by za 12 rokov, odkedy bol zamestnaný v márnici, zneužil aj iné mŕtvoly.

Alexander zneužil Oksanu po smrti.
Zobraziť galériu (3)
Alexander zneužil Oksanu po smrti.  (Zdroj: Profimedia)

Polícia absolútne vylúčila, že by mal niečo spoločné s Oksaninou vraždou. Alexander dokonca nebude čeliť ani obvineniam, pretože nekrofofília v Rusku nie je zakázaná. Ak by však takýto čin spáchal v iných krajinách, mohol by byť odsúdený na trest odňatia slobody až na 2 roky.

Viac o téme: ZnásilnenieMárnicaRuskoNekrofília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu