Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

FOTO Streľba v košickom paneláku: Manželka (†40) šéfa kriminálky je mŕtva, zabíjala jeho služobná zbraň

V byte šéfa košickej pobočky NAKA sa strieľalo Zobraziť galériu (3)
V byte šéfa košickej pobočky NAKA sa strieľalo (Zdroj: Miro Vacula)

KOŠICE - V byte na Sídlisku KVP v Košiciach sa v noci zo štvrtka na piatok strieľalo, pričom o život prišla žena. Ako ďalej informuje portál SME, v byte býva Jaroslav G., šéf Národnej kriminálnej agentúry, expozitúra Východ, protizločinecká jednotka. Obeťou je podľa portálu jeho 40-ročná manželka Anna.

Na mieste sú kriminalisti Krajského riaditeľstva Policajného zboru, oddelenia vrážd. Zaznamenávajú stopy, vypočúvajú svedkov. Podľa našich informácií došlo k streľbe na chodbe v paneláku. Prvotné informácie uvádzali, že k streľbe došlo v byte na Čordákovej ulici na Sídlisku KVP okolo piatej hodiny ráno.

Telo ženy našli na chodbe

"Dnes v skorých ranných hodinách polícia prijala oznámenie, že na medziposchodí jedného z obytných domov na Čordákovej ulici v Košiciach bolo nájdené telo ženy bez známok života. Môžeme potvrdiť, že v tomto prípade ide o manželku policajta," informovala hovorkyňa ministerstva vnútra Andrea Dobiášová. 

FOTO Streľba v košickom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Miro Vacula)

V súčasnej dobe prebiehajú na mieste neodkladné a neopakovateľné procesné úkony. "Vzhľadom na to, že na mieste činu bola nájdená služobná zbraň, prípadom sa zaoberá Inšpekcia Ministerstva vnútra SR," uviedla Dobiášová.

List na rozlúčku

Podľa informácií hovorkyne vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Pravdepodobne išlo o samovraždu. "Na mieste činu nič nenasvedčuje tomu, že by malo ísť o vraždu ako sa spomína v denníku Korzár. Taktiež policajti počas obhliadky našli list na rozlúčku. V tejto chvíli nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie," dodala Dobiášová.

Prvotné informácie denníka Korzár hovorili o tom, že výstrel mal vyjsť zo služobnej zbrane šéfa košickej pobočky NAKA. Pracovať sa malo s dvoma verziami, teda vraždou i samovraždou. Verziu vraždy však polícia vylúčila. Na mieste zasahuje polícia, ktorá zaznamenáva stopy a vypočúva svedkov. 

FOTO Streľba v košickom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Miro Vacula)

Viac o téme: StreľbaVraždaKošiceNAKAJaroslav G.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu