Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Policajná akcia v Kútoch, posvietili si na Rumunov: Obvinení z podvodu

(Zdroj: polícia)

BRATISLAVA/KÚTY - Po víkendovej akcii v penzióne v Kútoch obvinila polícia dvoch Rumunov z podvodu. Upozornili na nich občania na základe odvysielaných reportáží o podvodoch pri rozmieňaní peňazí.

Štrnásť policajtov pri akcii zadržalo 12 podozrivých osôb a všetkých predviedli na policajné oddelenie. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, sedem osôb, ktorým nebolo preukázané žiadne protiprávne konanie prepustili a tri ženy a dvaja muži išli na výsluch. Po ich vypočutí a zadovážení potrebných dôkazov aj z iných krajov napokon vyšetrovateľka obvinila zo zločinu podvodu 41-ročnú Máriu a 22-ročného Traiana-Constantina.

Policajná akcia v Kútoch,
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: polícia)

“Obvinení sú z toho, že v decembri 2017 a januári tohto roku sa v štyroch prípadoch dopustili konania, ktorým zmiatli obsluhujúci personál a vylákali od nich peniaze”, uviedla Kredatusová. Tieto prípady sa stali v trenčianskom obchodnom centre, bratislavskom hoteli, na žilinskej čerpacej stanici, či v reštaurácii v okrese Senica. Obsluhujúci personál takto poškodili o 520 eur. Spracovaný bol aj podnet na ich väzobné stíhanie, hrozí im trest na tri až 10 rokov.

Viac o téme: PodvodRumuniKúty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu