Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalšia smrť v Bratislave: Mladá žena (†35) zahynula po páde z okna

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje prípad úmrtia 35-ročnej ženy, ktorú našli pod jedným z obytných domov na Jégeho ulici. Aj napriek rýchlej prvej pomoci, žena (†35) zraneniam podľahla.

Hliadka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II bola včera okolo 21.00 h vyslaná k prevereniu oznámenia o náleze tela ženy, ktoré sa nachádza v blízkosti jedného z obytných domov na Jégeho ulici v Bratislave.

"Polícia hodnovernosť tohto oznámenia preverila a potvrdila, pričom na mieste bolo zistené že sa jedná o 35-ročnú ženu," informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Žena utrpela pádom z jedného z poschodí obytného domu zranenia, ktorým na mieste aj napriek snahe privolanej RZP podľahla. "Záchranári okamžite vykonávali rozsiahlu resuscitáciu, no aj napriek snahe, žena zraneniam na mieste podľahla," informoval Andrej Hirjak, hovorca záchranárov.

Na príslušnom útvare Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II je v tejto súvislosti vedené trestné stíhanie vo veci nedbanlivostného prečinu usmrtenia.

Viac o téme: SmrťPád z oknaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu