Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V uliciach Bánoviec vyčíňala nahá striptérka: VIDEO Policajti sa jej nevedeli zbaviť

Opitá bezdomovkyňa robila na ulici striptíz Zobraziť galériu (3)
Opitá bezdomovkyňa robila na ulici striptíz (Zdroj: Reprofoto/Tv Noviny)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU – Priemyselné kamery na námestí zachytili opitú bezdomovkyňu, ktorá na ulici krátko pred polnocou tancovala stripíz. Jej sexuálne vyčíňanie zastavila po niekoľkých pokusoch polícia, ktorá bola privolaná na podnet strážnika.

Iveta (39), ktorá bola zadržaná políciou za sexuálne vyčíňanie na verejnosti pochádzala z Čiech. Priemyselný kamerový systém polície v meste Bánovce nad Bebravou zachytil kuriózne zábery z 1. januára. Keď za ňou prišla mestská polícia, žena sa obliekla a polícia následne odišla. No bezdomovkyňa sa začala odhaľovať znova a to na inom mieste v meste. 

Iveta (39) zachytená na priemyselných kamerách v Bánovciach nad Bebravou
Zobraziť galériu (3)
Iveta (39) zachytená na priemyselných kamerách v Bánovciach nad Bebravou  (Zdroj: Reprofoto/Tv Noviny)

V nočných hodinách okolo jedenástej hodiny kontaktoval operátor mestskú políciu. Informoval, že pri nemocnici sa nachádzajú dvaja bezdomovci, muž a žena, ktorí boli značne opití. Po príjazde policajnej hliadky sa bezdomovci pobrali preč. Pre okolie nevykazovali žiadne nebezpečenstvo a nenarúšali ani nočný kľud. Dvojica bezdomovcov sa premiestnila na námestie, ktoré sa nachádzalo neďaleko nemocnice.

FOTO Traja ľudia z okresu Malacky si poriadne zavarili: Prechovávali drogy, hrozí im až 10 rokov 

„Žena sa vyzliekla úplne donaha a vykonávala tam sexuálny exhibicionizmus,“ informoval médiá Rastislav Fodor, náčelník mestskej polície. Po vulgárnom vyčíňaní ženy, ktoré bolo vidieť na kamere, na námestie opätovne dorazila policajná hliadka. Fodor potvrdil, že išlo o tú istú ženu.

Opitá bezdomovkyňa robila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Reprofoto/Tv Noviny)

Ženu sme stotožnili a po zdokumentovaní prípadu sme vec odovzdali štátnej polícii pre podozrenie z trestného činu výtržníctva,“ objasnil Fodor. Podľa polície, žena bola pod vplyvom alkoholu. 

Viac o téme: StriptízSexBezdomovkyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu