Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nepozornosť, ktorá mohla stáť život: FOTO Polícia žiada pomoc ohľadne nehody pri Čertovici

Dopravná nehoda v Kráľovej lehote
Dopravná nehoda v Kráľovej lehote (Zdroj: pzsr)

KRÁĽOVA LEHOTA - Polícia žiada o pomoc svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala v nedeľu 14. januára okolo 16:40 na ceste I/18 pri obci Kráľova Lehota v okrese Liptovský Mikuláš.

Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, 31- ročný vodič z okresu Banská Štiavnica viedol osobné motorové vozidlo Kia Ceed od obce Hybe smerom na horský priechod Čertovica. Pred križovatkou na Brezno z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim osobným motorovým vozidlom Škoda Octavia, ktoré viedol 19-ročný vodič z okresu Liptovský Mikuláš.

Dopravná nehoda v Kráľovej
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: pzsr)

Pri dopravnej nehode utrpeli obaja vodiči a traja spolujazdci z vozidla Kia ľahké zranenia. Alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol. Škoda bola predbežne vyčíslená na desaťtisíc eur. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom objasňovania. Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami tejto dopravnej nehody, prípadne boli v bezprostrednej blízkosti križovatky, aby akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo na najbližšom útvare Policajného zboru.

Viac o téme: Dopravná nehodaČertovicaKráľova Lehota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu