Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Colníci zastavili vozidlo, neverili vlastným očiam: V aute bolo 19 migrantov

(Zdroj: FB/PZSR)

BRATISLAVA - Colníci dnes nadránom zastavili auto s 19 migrantmi, bolo medzi nimi 13 mužov, dve ženy a štyri deti. Prípad colníci odovzdali na ďalšie konanie príslušníkom policajného zboru. Ako informoval hovorca nitrianskych colníkov, pri cestných kontrolách dnes približne o 1:45 uvidela hliadka colníkov vozidlo, prichádzajúce od štátnej hranice s Maďarskom, ktoré pred kontrolným stanovišťom náhle vyplo svetlá a odbočilo na vedľajšiu cestu.

Colníci v sprievode služobného psa auto vypátrali a skontrolovali. Vodič a jeho spolujazdec sa preukázali dokladmi totožnosti, z ktorých colníci zistili, že sú ukrajinskej národnosti. Na otázku či prevážajú tovar, odpovedali negatívne.

Colníci preto chceli skontrolovať priestory vozidla. Pri kontrole zistili, že sa v ňom nachádza 19 osôb. Ani jeden z nich nevedel preukázať svoju totožnosť. K prípadu zavolali políciu, ktorá zabezpečila ďalšie procesné úkony. Vzhľadom na to, že vo vozidle sa nachádzali deti, colníci privolali aj rýchlu zdravotnú pomoc.

Viac o téme: PrevádzačMigrant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu