Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kuriózny prípad zo Štúrova: Štefan pichol Evu do chrbta, všimla si to, až keď sa vyspala

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Diana Černáková)

ŠTÚROVO - Krvavý incident sa v uplynulých dňoch odohral v záhradnej chatke v Štúrove. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, ešte v utorok 9. januára 38-ročný Štefan trikrát pichol do chrbta 52-ročnú ženu.

Podľa našich informácií sú Štefan (38) a Eva (52) bezdomovci. Po tom, čo spoločne popíjali, Štefan chcel Evu vyhnať z provizórneho príbytku, so slovami, že miesto patrí jemu a jeho priateľke. Eva ale namietala a došlo medzi nimi k hádke. 

Kuriózny prípad zo Štúrova:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: SITA/Diana Černáková)

Keď ju Štefan bodol, ľahla si spať. Až ráno zbadala, že je od krvi. Peši sa vybrala do mesta, kde stretla známu a tá jej zavolala záchranku. Ženu previezli do novozámockej nemocnice. V stredu policajti Štúrovčana zadržali a putoval do cely. Keďže bol opitý, vyšetrovateľ ho mohol vypočuť až na ďalší deň a následne ho obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví. Ako sme zistili, nafúkal takmer tri promile.

Po vypočutí vyšetrovateľ spracoval aj podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na štyri až 10 rokov.

Viac o téme: Štúrovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu