Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Osudná cesta Michala a Ivony v Šuranoch: Odstrašujúce VIDEO! Na priechode do nich vpálila vodička

Kamera zachytila brutálny náraz. Zobraziť galériu (4)
Kamera zachytila brutálny náraz. (Zdroj: Facebook/Polícia)

ŠURANY – Z nasledujúcich záberov tuhne krv v žilách. Polícia zverejnila video, ktoré zachytáva dopravnú nehodu v Šuranoch. Nepozorná vodička (53) na priechode pre chodcov v rýchlosti zrazila Michala (19) a Ivonu (18).

Vodička Škody Fabia zrazila na vyznačenom priechode pre chodcov v Šuranoch v okrese Nové Zámky v utorok ráno dvoch ľudí, informovala hovorkyňa nitrianskych policajotv Božena Bruchterová. Pri zrážke utrpel ťažké zranenie 19-ročný chodec Michal, 18-ročná chodkyňa Ivona mala ľahšie zranenia. "Môžem potvrdiť, že sme na miesto vyslali dve posádky záchrannej zdravotnej služby. Záchranári na mieste ošetrili muža (1998) s úrazom ramena a nohy, a ženu (1999), ktorá si poranila predlaktie. Obaja boli pri vedomí a komunikovali. Záchranári ich transportovali do nemocnice v Nových Zámkoch," potvrdila hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy. 

Nehoda v Šuranoch

Michal je stále v nemocnici a čaká ho operácia. "Na oddelení úrazovej chirurgie je hospitalizovaný pacient po dopravnej nehode v Šuranoch. Má zlomenú ramennú kosť, čaká ho operačný zákrok, toho času je v stabilizovanom stave," informovala hovokyňa FNsP Nové Zámky Ľubica Juríková. 

Úsek cesty z pohľadu vodičky. V čase vytvorenia záberu nebol na ceste vyznačený priechod pre chodcov, cez ktorý kamaráti išli.
Zobraziť galériu (4)
Úsek cesty z pohľadu vodičky. V čase vytvorenia záberu nebol na ceste vyznačený priechod pre chodcov, cez ktorý kamaráti išli.  (Zdroj: Foto: Googlemaps)

Vážna nehoda sa stala na križovatke ulíc Hviezdoslavova a Žofie Bosniakovej. Vodička (53) pravdepodobne nesledovala situáciu v cestnej premávke. Oneskorene zareagovala na chodcov, ktorí prechádzali po vyznačenom priechode. 

Osudná cesta Michala a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Dôsledkom toho došlo k zrážke, po ktorej mladíka s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. Alkohol v dychu vodičky zistený nebol.

Osudná cesta Michala a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Na vozidle vznikla škoda 800 eur. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," uzavrela Bruchterová.

Viac o téme: NehodaŠurany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu