Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krvavá dráma v Česku: Zavraždení rodičia, znásilnená dcéra a mŕtvola pred chatou

Trojnásobná vražda v záhradkárskej oblasti Zobraziť galériu (2)
Trojnásobná vražda v záhradkárskej oblasti (Zdroj: Foto: Reprofoto TV Nova)

ÚSTÍ NAD LABEM - Otrasný prípad brutálnych vrážd vyšetrujú českí kriminalisti. V chatovej oblasti neďaleko Ústí nad Labem zomreli násilnou smrťou manželia. Ich dcéra mala byť znásilnená. Neďaleko chaty smrti sa našlo aj telo jedného z páchateľov, druhému sa podarilo ujsť.

Obrovská tragédia sa odohrala v noci na dnes v záhradkárskej oblasti pri Střížoviciach na Ústecku. Vedúci odboru všeobecnej kriminality krajskej polície Martin Charvát potvrdil, že na mieste činu boli traja mŕtvi. Kriminalisti v súčasnosti obhliadajú miesto činu aj s pomocou psovodov. "Môžem potvrdiť, že sme našli tri obete, prebieha obhliadka, sme na začiatku vyšetrovania, bližšie informácie povedať nemôžem," uviedol Charvát. Či už kriminalisti majú podozrivého, komentovať nechcel. Podľa doposiaľ nepotvrdených informácií malo dôjsť k dvojnásobnej vražde a samovražde.

Krvavá dráma v Česku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto TV Nova)

Do jednej z chát v Českom Újezde vnikli ​​dvaja páchatelia. "Vnútri boli rodičia a ich tri deti - deväťročné, šestnásťročnej a asi dvadsaťročné. Rodičov páchatelia zviazali a zabili, šestnásťročnú dcéru znásilnili," uviedol zdroj českému portálu idnes.cz, podľa ktorého je medzi obeťami aj jeden z páchateľov otrasného skutku, mal spáchať samovraždu.


Prečítajte si aj: Smrteľná dráma v Plešivci: Muž podrezal ženu (†26) priamo na ulici!


Po čine páchatelia odišli, jeden z nich ale ostal v kaluži krvi pred domom, druhý utiekol. Ako povedal jeden zo susedov pre český portál, išlo o vybavovanie si účtov kvôli konope. Rastlinu majiteľ pestoval na svojej záhrade. Polícia informácie nepotvrdila. 

 

 

 

Viac o téme: RodinaVraždaZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu