Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Chystá sa odveta za smrť šéfa bankomatovej mafie: Policajti sú v pozore!

Streľba v Opoji Zobraziť galériu (2)
Streľba v Opoji (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA/OPOJ - Vyzerá to tak, že streľba v Opoji bude mať ešte dohru. Objavili sa informácie, že ďalší členovia bankomatovej mafie chcú odvetu. Dôvodom je smrť šéfa bankomatovej mafie Jana Golisa, ktorého trnavskí policajti zastrelili počas divokej naháňačky.

Kumpáni šéfa bankomatovej mafie pripravujú odvetu za smrť ich bossa Jána Golisa. Koncom roka ho trnavskí policajti pri divokej naháňačke zastrelili. Informáciu potvrdil TV Markíze policajný prezident Tibor Gašpar.

"Môžem potvrdiť, že najmä operatívni pracovníci z Trnavského kraja zistili, že sa šíria takéto informácie. Na základe toho sme dali pokyny k vykonaniu úkonov a činnosti polície v tomto smere. Boli upozornení na to, aby si všímali neobvyklé formy správania okolo seba, aby na to upozornili aj rodinných príbuzných," povedal policajný prezident pre TV Markíza.

Ukradnuté auto, v ktorom sedeli páchatelia
Zobraziť galériu (2)
Ukradnuté auto, v ktorom sedeli páchatelia  (Zdroj: polícia)

Odvetnú akciu chystajú proti policajtom, ktorí Golisa zastrelili. Gašpar však chce svojich policajtov ochrániť a mužom odkazuje, že sa zastrašiť nenechajú. Výkon hliadkovej služby je zvýšený a policajti prijali aj iné opatrenia.


Nočná streľba pri Trnave: Policajti zabili šéfa bankomatovej mafie


Polícii sa vyhrážali už predtým

Počas vyšetrovania sa trnavskej polícii vyhrážal Matúš Š. (26). Na miesto činu prišla osoba, ktorá sa vyhrážala odplatou policajtom. Gašpar vyzval túto osobu, aby prišla na políciu. "Je to muž, bližšie údaje vám nemôžem poskytnúť. Vyzývam túto osobu, aby prišla na najbližší policajný útvar," uviedol Gašpar. 

Ako uviedla polícia na Facebooku, Matúš sa prišiel prihlásiť sám. „Vyšetrovateľ ho obvinil z útoku na verejného činiteľa verbálnym spôsobom. Obvinený sa nachádza naďalej v cele policajného zaistenia. V súčasnosti prebiehajú procesné úkony," píše sa na oficiálnom profile polície.

Viac o téme: OdvetaVyhrážaniePolícia Tibor GašparBankomatová mafiaJán Golis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu