Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Smiech cez slzy: VIDEO Najznámejší vrah želá Slovákom pokojné Vianoce

Mikuláš Černák Zobraziť galériu (3)
Mikuláš Černák

BRATISLAVA - Aj nemožné sa stalo možným. Spoza mreží sa Slovensku prihovoril najznámejší väzeň, boss všetkých bossov. Mikuláš Černák sa prostredníctvom sociálnej siete vyznal a poprial pokojné vianočné sviatky.

Na doživotie odsúdený vrah sa v telefonickej nahrávke, ktorá je zverejnená na internete, prihovára verejnosti. "Ďakujem všetkým mojim priateľom a fanúšikom za prejavovanú dlhoročnú podporu a za množstvo želaní a blahoželaní k meninám s narodeninami. K blížiacim sa vianočným sviatkom vám želám, aby do vašich domovov prenikla pokojná vianočná atmosféra plná lásky, šťastia a zdravia. S pozdravom a s nádejou v lepší nový rok, Miki,"  vyznal sa Mikuláš Černák.  


Prečítajte si aj: Šufliarsky na rovinu o bossovi Černákovi: Takto vidí jeho prepustenie na slobodu


Bývalý boss banskobystrického podsvetia oslávil v decembri za mrežami svoje meniny aj narodeniny. Aj napriek tomu, že je právoplatne odsúdený za 10 vrážd a v ďalších 22 prípadoch je obvinený, existuje skupina ľudí, ktorá mu vyjadruje podporu. Na jeho facebookovej stránke, ktorú Černákovi spravuje administrátor, bossovi pribúdajú blahoprajné komentáre. 

Smiech cez slzy: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: YT/Mikuláš Černák)

Mikuláš Černák si odpykáva doživotný trest odňatia slobody vo väznici s naprísnejším stupňom stráženia. Po odpykaní 25 rokov má možnosť požiadať o podmienečné prepustenie na slobodu. 

Viac o téme: BlahoželanieMikuláš ČernákVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu