Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialené konanie expartnera (43): Po vyhrážkach podpálil byt, evakuovali celý činžiak

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Marko Erd)

GALANTA - V rukách polície skončil 43-ročný muž podozrivý z podpálenia bytu v Galante. Po štvrtkovom požiari v byte na 5. poschodí museli evakuovať celý činžiak. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, o pomoc prišla policajtov na obvodné oddelenie požiadať 38-ročná žena.

Bývalý priateľ odmietal odísť z bytu a vyhrážal sa, že ho podpáli. Policajti ihneď vyrazili na miesto. Z bytu sa už valil dym, keď im nikto neotváral, vykopli dvere, byt už bol prázdny. Hliadka zabezpečila výťah, aby pri evakuácii nedošlo k jeho zablokovaniu. Pomohli starším dezorientovaným manželom aj rodine, ktorá bola na balkóne s malým dieťaťom.

Po evakuácii ešte s hasičmi prehľadali celý dom. Byt zhorel do tla. Krátko na to zadržali podozrivého, ten sa im ku všetkému priznal. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre všeobecné ohrozenie a poškodzovanie cudzej veci. Spôsobné škody ešte nie sú vyčíslené.

Na mieste sú aj dnes experti z kriminalisticko-expertízneho ústavu a vyšetrovateľ vykonáva ďalšie procesné úkony so zadržaným mužom.

Viac o téme: PožiarGalanta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu