Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dopravné nehody v okrese Galanta: FOTO Kamión skončil v priekope, do ďalšieho narazilo auto

Vodič nákladného auta Liaz sa dostatočne nevenoval riadeniu, zišiel na krajnicu a keď sa pokúšal vyrovnať riadenie, prešiel až do protismeru a skončil v priekope. Zobraziť galériu (2)
Vodič nákladného auta Liaz sa dostatočne nevenoval riadeniu, zišiel na krajnicu a keď sa pokúšal vyrovnať riadenie, prešiel až do protismeru a skončil v priekope. (Zdroj: SITA/KR PZ Trnava)

BRATISLAVA/GALANTA - Policajti dnes zasahovali pri nehodách, ktoré sa stali medzi obcami Matúškovo a Horné Saliby v okrese Galanta.

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, vodič nákladného auta Liaz sa dostatočne nevenoval riadeniu, zišiel na krajnicu a keď sa pokúšal vyrovnať riadenie, prešiel až do protismeru a skončil v priekope.

Krátko na to okolo havarovaného nákladiaka prechádzal poľský kamión. Vodič pribrzdil a nakoniec zostal stáť pri krajnici. Vodič osobného auta, ktorý išiel za kamiónom však nedobrzdil a narazil do zadnej časti kamióna. Nehody sa našťastie zaobišli bez zranení a polícia alkohol u vodičov nezistila. Vodiči za priestupky v doprave dostali pokuty.

Dopravné nehody v okrese
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/KR PZ Trnava)

Viac o téme: NehodaHorné SalibyMatúškovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu