Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Policajti zastavili muža z Kysúc a dali mu fúkať: Na TOTO synček (7) tak skoro nezabudne

Chlapčekovi sa splnil sen Zobraziť galériu (2)
Chlapčekovi sa splnil sen (Zdroj: SITA)

KYSUCE - Nezvyčajný darček dostal 7-ročný chlapček k svojim narodeninám. Keď cestoval s otcom v aute, ešte netušil, že sa mu splní veľká túžba.

O zážitku rozpovedal chlapčekov otecko. "Chcel by som sa podeliť o skúsenosť, ktorú som spolu s mojím 7-ročným synom zažil. Na Kysuciach ma zastavila policajná hliadka, pri ktorej som sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom," napísal otec v odkaze polícii, ktorá ho zverejnila na sociálnej sieti.

Podľa jeho slov boli policajti milí a láskaví. "Keď sa dozvedeli, že môj syn mal práve 7 rokov a chce sa stať policajtom, tak mu ukázali dräger, kde boli nuly. Spýtali sa ho, že čo to znamená. A syn hneď odpovedal, že ocko nepil a sú tam nuly," opísal chlapčekov otec s tým, že jeho syn chce byť policajtom.

Chlapčekovi sa páčil prístup mužov zákona a tí mu dovolili odfotiť sa pri policajnom aute. "Dostal veľa darčekov k narodeninám, no povedal, že toto bol najväčší darček, po ktorom túžil a ktorý sa mu splnil. Veľká vďaka policajtom zo Starej Bystrice v okrese Čadca, ktorí sa riadili nielen heslom Pomáhať a chrániť, ale aj Byť milí a láskaví," uzavrel otec. 

Viac o téme: ChlapčekDarčekPolícia Kysuce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu