Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nevinný vianočný večierok skončil tragicky! Najhoršia správa pre Marekovu manželku a tri deti

Celá rodina smúti za Marekom Zobraziť galériu (3)
Celá rodina smúti za Marekom (Zdroj: Foto: FB/Marek Ondruš)

ISTEBNÉ - Obrovské nešťastie sa stalo pri obci Párnica na Orave. Marek sa išiel v piatok s kolegami zabaviť. Z firmy organizovali vianočnú kapustnicu. Domov k manželke sa už, žiaľ, nevrátil.

Firemná akcia plná zábavy a dobrej nálady dopadla pre rodinu z Istebného najhoršie, ako mohla. Marek sa krátko po polnoci rozlúčil s partiou kolegov a pobral sa z posedenia preč. Naposledy ho videli v noci z piatka na sobotu v obci Párnica o jednej hodine. 

Ako sme zistili, domov k manželke nedošiel. Nešťastná žena začala tušiť, že niečo nie je v poriadku. Keď Marek stále nechodil, podvečer zalarmovala políciu. 

Nevinný vianočný večierok skončil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Linda)

Muži zákona okamžite začali pátrať po nezvestnej osobe. Po necelých štyroch hodinách od nahlásenia nezvestnosti prišla, žiaľ, najsmutnejšia správa. "Bezvládne telo muža bolo nájdené medzi obcami Párnica a Istebné," potvrdila hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová s tým, že obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie smrti a bola nariadená pitva. Tá odhalí, čo bolo príčinou Marekovej smrti. Či mu zlyhalo srdce alebo nešťastne spadol, nedokázal sa postaviť a následne ho nízke teploty pripravili o život. K nájdenému telu už nebol potrebný príchod záchranárov. Mrazivú noc, žiaľ, Marek nemal šancu prežiť. 

Našli ho 500 metrov od domu 

Podľa našich informácií bol Marek po firemnej kapustnici pod vplyvom alkoholu. Nevedno, ako došlo k nešťastiu. Telo našli len 500 metrov od rodinného domu. Z obrovskej tragédie sa rodina, priatelia a blízki nedokážu spamätať. Správa o tragédii sa rozniesla po obci. Obyvatelia krútia hlavami nad nešťastným osudom mladej rodiny. Podľa nich bol Marek vzorný otec, ktorý sa nebál roboty, pracoval s drevom a svojpomocne si zrekonštruoval dom.  

Nevinný vianočný večierok skončil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Linda)
 

Na sociálnej sieti už priatelia vyjadrujú manželke a pozostalej rodine úprimnú sústrasť. Linda poslala milovanému Marekovi do neba srdcervúci odkaz: "Verím, že je tu so mnou, pri mne navždy, všade okolo nás. Všade tam, kde spočinula jeho ruka. Je v očiach našich detí a Bibkinom odstávajúcom ušku aj v jamke na líci," napísala.

Nebohý Marek pracoval vo firme v Istebnom. Zanechal po sebe manželku a tri deti. "Je to obrovská tragédia. Česť jeho pamiatke," vyznal sa kamarát. Marek by v decembri oslávil 34 rokov. 

Viac o téme: TragédiaSmrťNešťastieZamrznutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu