Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Des na východe: Tínedžerka (†16) sa obesila priamo na ulici v Trebišove

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FOTO: TASR - Ján Siman)

TREBIŠOV - Otrasný pohľad sa naskytol Trebišovčanom, keď išli uplynulý týždeň vo štvrtok ráno do práce. Na frekventovanej ulici spozorovali bezvládne telo. Študentka Anna (†16) odišla zo sveta mimoriadne krutým rozhodnutím.

Bezvládne telo dievčiny našli okoloidúci na frekventovanej ulici. S najväčšou pravdepodobnosťou spáchala samovraždu. Vyliezla na elektrický stĺp a obesila sa. "Ráno dňa 30. novembra bola nájdená 16-ročná Trebišovčanka bez známok života na Kapušanskej ulici v Trebišove," potvrdila hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová s tým, že obhliadajúci lekár nariadil zdravotno-bezpečnostnú pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti, rovnako aj to, či dievča nebolo v čase skutku pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok.


Prečítajte si aj: Desivé dohady o tragickej smrti Třísku: Bola to samovražda, tvrdí jeho priateľka!


Anka študovala na Obchodnej akadémii v Trebišove, bola žiačkou druhého ročníka. Podľa spolužiakov, priateľov a blízkych bola dobrou žiačkou. Nikto si nič podozrivé na jej správaní nevšimol.

Rodina a okolie sú z jej z nepochopiteľného rozhodnutia v šoku. Za milovanou Ankou smútia. Čo mohlo byť príčinou spáchania samovraždy, nie je známe. "Polícia začala v danej veci trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," uzavrela Mésarová. 

 

Viac o téme: NešťastieSamovraždaMŕtvola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu