Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najznámejší český vrah Kajínek prehovoril o nemenej známom väzňovi: Petr Kramný vraždil jedom

Jiři Kajínek prehovoril o Petrovi Kramnom Zobraziť galériu (4)
Jiři Kajínek prehovoril o Petrovi Kramnom (Zdroj: Foto: play.iprima.cz)

PRAHA - Počas dlhých rokov za mrežami stretol najznámejší český väzeň Jiří Kajínek tisícky odsúdených, medzi nimi aj vrahov. Najnovšie porozprával o nemenej známom väzňovi Petrovi Kramnom.

V dokumente Ja, Kajínek, ktorý vysiela česká televízia Prima, zaspomínal na stretnutie s mužom, ktorý je odsúdený za vraždu svojej manželky a dcérky na dovolenke v Egypte. "Stretol som ho na Mírove, niekoľkokrát som s ním hovoril počas vychádzky. A opýtal som sa ho, či mu môžem povedať, čo si o jeho prípade myslím a že sa mu to nebude páčiť. A on, nech mu to poviem," vyrozprával Kajínek a pokračoval: "Myslím si, že musíš byť veľmi naštvaný, pretože si odsúdený za to, že si zabil svoju dcéru a ženu elektrickým prúdom. Ja si myslím, že si ich nezabil elektrickým prúdom. Ja si myslím, že si ich otrávil."

Najznámejší český vrah Kajínek
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: play.iprima.cz)

Kajínek ďalej opísal, že Kramný sa usmieval a povedal mu: "Vieš, ja som nikomu neublížil. Ja nebudem nič hovoriť, ale nikomu som neublížil." Kramný podľa svojho bávalého spoluväzňa dúfa, že mu nejakým mimoriadnym opravným prostriedkom zmenia rozsudok. Údajne na tom momentálne pracuje. 


Prečítajte si aj: Z najznámejšieho českého vraha je televízna hviezda: Spoveď o temnej minulosti


Najznámejší český vrah Kajínek
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Petra Kramného odsúdili za to, že zabil svoju manželku a dcéru na dovolenke v Egypte v roku 2013 elektrickým prúdom. Vymerali mu trest vo výške 28 rokov. Rozsudok je konečný, potvrdil to Najvyšší súd v Olomouci. Kramný vinu od začiatku odmieta.  

Najznámejší český vrah Kajínek
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: VäzenieSpoveďJiří KajínekPetr Kramný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu