Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

NESKUTOČNÉ Ďalší arogantný vybrzďovač v akcii: VIDEO Šialenec z Vranova mal dokonca v aute dieťa

Vodiči Fordu vybrzdili druhého vodiča a agresívne po ňom vyštartovali. Zobraziť galériu (2)
Vodiči Fordu vybrzdili druhého vodiča a agresívne po ňom vyštartovali. (Zdroj: YouTube/Plzeňská Jehlárenská)

BRATISLAVA/VRANOV NAD TOPĽOU - Ďalšia šialená jazda autom. Tentokrát dokonca s dieťaťom vo vozidle. Polícia zverejnila video, na ktorom kamera v aute zachytáva obiehanie a agresívne správanie vodiča Fordu. Potom ako muž obehol auto zastal priamo pred ním, vybehol aj so spolujazdcom von a zahnal sa po vodičovi auto s kamerou.

Polícia na svojom Facebooku zverejnila neuveriteľné video, ktoré zachytáva šialenú jazdu na ceste z Vranova nad Topľou do Michaloviec. Vodič s kamerou v aute vyšiel z Vranova a na úseku začal zrýchľovať z 50-tky na povolenú rýchlosť 90 km/h a udržoval konštantnú rýchlosť. V tom ho predbehlo auto značky Ford. Vodič Fordu prudko zabrzdil, zastavil auto a so spolujazdcom okamžite vybehli von. Agresívne vyštartovali po druhom vodičovi. Všetko zachytila kamera. Dátum na kamere nie je správny. Táto udalosť sa odohrala v sobotu (25.11.).

Vybrzďovanie s dieťaťom v aute

V momente ako agresívny vodič a spolujazdec vybehli z auta, vodič druhého vozidla začal rýchlo cúvať. Obaja sa potom otočili a nasadli späť do Fordu. Vodič s kamerou v aute obišiel Fordu z pravej strany po krajnici a snažil sa plynule pokračovať v ceste. Posádke Fordu však nestačil jeden nebezpečný zásah. Obehli vodiča ešte raz, začali spomaľovať a znova zastavili. Ďalší stret už vodič s kamerou v aute neriskoval, otočil sa a z miesta odišiel. Posádka Fordu pokračovala v ceste.

Dôvod vybrzďovania šokoval

Krátko po zverejnení tohto videa na Facebooku ešte pôvodným majiteľom a zároveň vodičom, ktorý túto jazdu zachytil na kamere, sa rozpútala na sociálnej sieti búrlivá debata. Čo viedlo vodiča Fordu k vybrzďovaniu nie je známe, najmä v sychravom počasí môže byť takéto správanie veľmi nebezpečné. Netrvalo však dlho a video sa dostalo aj k posádke Fordu, ktorého vodič ohrozoval premávku. Reakcia ďalšej spolujazdkyne však zarazila ľudí ešte viac. 

Vodiči Fordu vybrzdili druhého
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Plzeňská Jehlárenská)

Žena z posádky auta sa totiž obula do vodiča, ktorý situáciu zachytil, aj na Facebooku. "Dotyčný, ktorý sem dal foto a video, si zrejme musel niečo dokazovať, keď sme ho začali predbiehať, schválne pridal, aby sme ho nemohli predbehnúť," napísala žena na Facebooku. Dôvod, prečo vybrzďovali, bol však naozaj zarážajúci. "Boli sme v aute aj s maličkým bábätkom a potrebovali sme sa dostať domov čo najskôr, ale toto indivíduum nám to komplikovalo," dodala žena s tým, že sa mužovi začala aj vyhrážať. Polícia na svojom Facebooku napísala, že situáciu plánujú riešiť.

Viac o téme: BratislavaVranov nad TopľouVybrzďovanieNebezpečná jazda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu